"Reempresa ja és un referent, i per tant, publicar-hi l'anunci és beneficiós"

Publish on 19-01-2023Mató de Montserrat | Ubicació: Mercat Central de Sabadell | Nom de la cedent: Teresa Vilanó (C) | Nom de la reemprenedora: Anna Lliberia (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: Es tracta d’una botiga de queviures i xarcuteria.
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: He decidit posar la botiga a la venda per motivacions de canvis personals.
 
Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir per aquesta?

R: Vaig decidir reemprendre pel valor i el potencial que té una empresa que per ara ja funciona. És molt més fàcil que començar de zero. Crec que en el meu cas, aquesta és una bona opció perquè ja tinc una altra parada al mercat a Terrassa d’un caràcter similar, i vaig pensar que podríem compartir molta sinergia i seria una manera de fer créixer el que ja tinc.
 
Vols fer algun canvi o innovació?

R: Sí! Primer en vull aprendre molt bé el funcionament actual per poder prendre decisions sense despistar als clients actuals, però penso que la parada té molt potencial per explotar.
 
Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: De fons soc dissenyadora d’interiors, entusiasta del disseny d’espais comercials, i entre la manca de feina en el sector i per motius personals, em vaig llençar a tenir la meva pròpia botiga ara fa 5 anys. Una parada del mercat de Terrassa que també em vaig quedar en traspàs.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Des de Reempresa ens han ajudat amb la publicació de l’anunci del traspàs.
R: Reempresa ens ha ajudat amb la redacció del contracte de compravenda.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: Sí, crec que a l’Anna li anirà bé que treballem conjuntament durant un temps. Jo també quedaré més contenta si sé que el meu negoci queda en bones mans.
R: Per mi compartir un temps amb la Teresa és essencial. Sense coneixement del negoci actual es podria perdre bastants clients pel camí.

 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Com a cedent és molt recomanable perquè Reempresa ja és un referent i, per tant, publicar-hi l’anunci és beneficiós. Es tracta d’un servei gratuït i visible per a molta gent. A més, ens han facilitat molt els passos en tot moment.
R: Des del meu punt de vista, l’ajut de Reempresa ens ha anat molt bé per conèixer més i millor els passos que havíem de fer per tirar endavant amb la compravenda del negoci. A més de fer d’orientació neutral durant la negociació.