"Tenir a una persona que t’acompanya i resol aquells dubtes que et van sorgint és molt important"

Publish on 14-02-2022El Primer Plat | Ubicació: Olot (La Garrotxa) | Nom del cedent: Salvador Vallès (C) | Nom reemprenedora: Sílvia Abad (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: és una empresa del sector alimentari, de producció plats cuinats per emportar.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Per motius de jubilació. Son 30 anys de tenir un negoci propi i hi ha un component emocional molt fort. Estic content per no haver de tancar el negoci i que una altra persona agafi el relleu.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Per situacions que havia viscut al treballar per altri. Tinc clar que vull tirar endavant un projecte propi, i a nivell d’estudis i formació volia quelcom relacionat amb temes alimentaris.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: Sí, progressivament aniré introduint alguna idea més per ampliar i potenciar negoci en quan al disseny de nous productes i distribució. També potenciar el repartiment de menjar a domicili.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Jo soc llicenciada en biologia i biotecnologia, i tinc un màster en química i tecnologia en aliments. He tingut experiència de comercial anteriorment.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Reempresa ens ha ofert un servei excel·lent. Han estat una guia amb tots els passos que hem anat fent. Reempresa ens ha donat molta seguretat, confiança i tranquil·litat en el procés.

R: Reempresa ens ha donat informació, assessorament i acompanyament. Tenir a una persona que t’acompanya i resol aquells dubtes que et van sorgint és molt important. Sense vosaltres no crec que hagués reemprès. També he fet cursos formatius que m’han servit.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: De fet hem pactat un període de tres mesos de treball conjunt

R: Ho considero essencial per ubicar-me i per el coneixement i experiència que té el cedent.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Que vingui’n a veure’t!

R: Que no desisteixi i que lluiti per la seva il·lusió.