Reempresa participa a la 29a edició del Fòrum de l’Auditor

Publicado el 09-07-2019

Fecha de inicio: 09-07-2019

Fecha final: 09-07-2019Sitges, 9 de juliol del 2019. El Centre de Reempresa de Catalunya va participar, per cinquè any consecutiu, al Fòrum de l'Auditor Professional que anualment organitza el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. El Fòrum, sota el lema "Informació no financera. Transparència i sostenibilitat" va tenir lloc a Sitges durant els dies 4 i 5 de juliol. 

Reempresa va participar-hi amb un estand informatiu amb l'objectiu de difondre el servei entre el col·lectiu d'auditors i censors de comptes perquè puguin donar a conèixer la Reempresa entre els seus clients i poder oferir un servei adicional al seu catàleg.

Durant els dos dies de l'esdeveniment van tenir lloc un total d'onze sessions tècniques paral·leles i 4 sessions plenàries, on hi van participar professionals de tot l’Estat que van debatre els temes més actuals de la professió a nivell nacional i internacional, així com compartir inquietuds i experiències dins el marc acollidor que ofereix la localitat de Sitges.

Premsa RSS

Sala de Premsa