BizBarcelona 2013

Bizbarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en al cita ineludible  per a trobar noves idees i fer créixer els negocis.
Per quart any consecutiu, el Centre de Reempresa de Catalunya va participar al Saló, celebrat els dies 5 i 6 de juny al recinte firal de Montjuïc de la Fira de Barcelona.
Durant els dos dies de saló, els consultors de Reempresa van estar a disposició dels visitants per poder informar de les activitats que s’havien preparat en el marc del saló, així com dels serveis i oportunitats que ofereix el Centre de Reempresa de Catalunya.

Podeu consultar les imatges del BizBarcelona 2013 aquí.

Activitats 2013:

1. Teambuilding
Per primera vegada, es va celebrar la sessió interna de Teambuilding amb els tècnics del servei. Una activitat que va servir per facilitar el coneixement entre l’equip, així com per posar en comú criteris, millores i valors en la metodologia i en el procés de reempresa.
Durant aquesta sessió, l’Albert Colomer, Director del Centre, va agrair l’esforç que va fer possible que s’hagués aconseguit el balanç de “100 reempreses d’èxit.
La trobada va servir per llençar un nou repte a l’equip per als propers anys; el d’arribar a l’objectiu de salvar 1000 empreses. Així, es donava el tret de sortida a la campanya “#salvem1000empreses”.

2. Matchings Reempresa
Per segon any consecutiu, es va celebrar l’activitat de networking “Matchings Reempresa”, que permet celebrar entrevistes de 30 minuts entre cedents i reemprenedors i avaluar així l’interès de iniciar un procés de transmissió.

3. Conferència: Quant val la meva empresa?
Determinar el valor d’una empresa és un dels aspectes claus per preparar-ne la seva transmissió. Per aquest motiu, es va creure convenient impartir aquesta càpsula formativa, per a tècnics, emprenedors i empresaris, de la mà d’un reconegut expert en la matèria, el professor Oriol Amat.
Podeu veure el vídeo complert aquí.
Podeu veure un vídeo resum aquí.
Podeu consultar les diapositives de la presentació aquí.

4. Conferència: Entrepreneurship 2020 Action Plan
La transmissió d’empreses és al segon pilar de la política de foment de l’emprenedoria de la Comissió Europea de cara al 2020. Sota aquest context,  Antoni Abad i Albert Colomer van presentar la Reempresa com un nou model d’emprenedoria ben conegut a la resta de països de la Unió Europea i que es presenta, per als propera anys, com una alternativa clara a la creació d’empreses i com una solució a l’elevada taxa de mortalitat empresarial i d’atur.


Agenda RSS