BizBarcelona 2014

Bizbarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en al cita ineludible  per a trobar noves idees i fer créixer els negocis.
Per quart any consecutiu, el Centre de Reempresa de Catalunya va participar al Saló, celebrat els dies 4 i 5 de juny al recinte firal de Montjuïc de la Fira de Barcelona.
Durant els dos dies de saló, els consultors de Reempresa van estar a disposició dels visitants per poder informar de les activitats que s’havien preparat en el marc del saló, així com dels serveis i oportunitats que ofereix el Centre de Reempresa de Catalunya.
Podeu consultar les imatges del BizBarcelona 2014 aquí.
Activitats 2014:

1.    Teambulding
Per segon any consecutiu, es va aprofitar el saló per celebrar la sessió interna de Teambuilding amb els tècnics del servei. L’acte, moderat pel Director del Centre, l’Albert Colomer, va servir per presentar els resultats de tota Catalunya, així com per intercanviar bones pràctiques en els següents aspectes:
1.    Sensibilització i Informació
2.    Accions Media
3.    Reempresa Global, Actuacions Locals
4.    Empreses Cedents
5.    Reemprenedors
6.    Reempreses d’èxit
A més, es va aprofitar per renovar el compromís adoptat l’any anterior per als propers anys, el d’arribar a l’objectiu de“salvem1000empreses”.

2.    Matchings Reempresa
Per tercer any consecutiu, es va celebrar l’activitat de networking “Matchings Reempresa”, que permet celebrar entrevistes de 30 minuts entre cedents i reemprenedors i avaluar així l’interès de iniciar un procés de transmissió.

3.    Conferència: Quant val la meva empresa?
Vist l’èxit de la presentació de Valoració d’Empreses de l’edició anterior, a càrrec del professor Oriol Amat, en aquesta edició es va repetir la conferència “Quant val la meva empresa”, aquesta vegada a càrrec del professor Xavier Puig de la Universitat Pompeu Fabra.
Podeu veure el vídeo complert, així com les diapositives de la presentació, aquí.

4.    Conferència: Impacte i factors claus de la Reempresa
Aprofitant que en aquesta edició es va presentar la consecució de 250 reempreses d’èxit, es va organitzar una sessió de presentació del servei, però de la mà de testimonials del Centre.
Així, es van presentar els factors claus a l’hora de compra o vendre una empresa, de la mà del Sr. Eduard Oltra i del Sr. Rafael Arquimbau, reemprenedor i cedent d’Expocom, SL., i del Sr. Tomás Obregón, reemprenedor d’ApropTeu, SL.
L’acte va comptar amb la presentació i moderació del president del Centre, Antoni Abad, i del seu director, Albert Colomer.
Podeu veure el vídeo complert, aquí.

5.    Conferència: Negociació en contextos difícils
En un procés de reempresa, com s’han de desenvolupar les negociacions? Com s’ha d’afrontar i quin contingut s’ha de considerar?  Per donar resposta a aquestes i moltes altres preguntes, en aquesta edició vàrem comptar amb la participació de la Mònica Mendoza, assessora de vendes de Cecot i reconeguda formadora en tècniques de negociació. 
Podeu veure el vídeo complert, aquí.


Agenda RSS