BizBarcelona 2016

finish

Bizbarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en al cita ineludible  per a trobar noves idees i fer créixer els negocis.

Per sisè any consecutiu, el Centre de Reempresa de Catalunya va participar al Saló, celebrat els dies 1 i 2 de juny al recinte firal de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Durant els dos dies de saló, els consultors de Reempresa van estar a disposició dels visitants per poder informar de les activitats que s’havien preparat en el marc del saló, així com dels serveis i oportunitats que ofereix el Centre de Reempresa de Catalunya.

Activitats 2016:

  • “Quant val una empresa? Valor versus Preu. L'art de negociar”, l’objectiu d’aquesta ponència va ser que els assistents aprenguéssim a valorar l’empresa, tant si es vol vendre com adquirir de la mà de l’experta Montserrat Casanovas, presidenta de la Comissió de Valoració d'Empreses de l'ACCID i mitjançant testimonials de casos reals.

  • És 7 vegades més fàcil comprar una empresa que crear-la des de zero” que van impartir el president del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad i  el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer. Els assistents van conèixer els avantatges de reemprendre respecte a començar des de zero a través de testimonials i les seves experiències.

  • “Finançar és fàcil si saps com!”, l’objectiu d’aquesta conferència va ser la de donar a conèixer les múltiples opcions de finançament en la compra d'una empresa a través de testimonials i les seves experiències.
  • Tècniques per a una negociació exitosa. Comprar, vendre, acordar”, a càrrec de l’experta en vendes Mònica Mendoza, speaker internacional, psicòloga, ex professora de la UAB, Màster en Direcció Comercial i programa de Creixement d'empreses per l'IESE. Autora dels llibres "Lo que NO te cuentan en los libros de ventas" (7a edició) i "Pildoras de Motivación para Comerciales y Emprendedores".
28169110195_55fd00d8ae_b

  • “Reemprendre en 5 passos” que va impartir  el consultor del Centre de Reempresa de Catalunya, Carlos Domínguez.
28134839926_36e731e4b7_b

  • El Cafè de la Reempresa pensat per a persones que tenen negoci i que vulguin conèixer l’alternativa de cedir la seva empresa quan es plantegin la jubilació. Aquesta activitat va ser coordinada per Clàudia Massó, consultora de Reempresa amb la participació del testimonial de persones que ja han cedir el seu negoci i que responien als dubtes dels assistents des de la seva pròpia experiència.

  • Teambuilding Reempresa. Per quart any consecutiu, es va aprofitar el saló per celebrar la sessió interna de Teambuilding amb els tècnics del servei. L’acte, moderat pel Director del Centre, l’Albert Colomer, va servir per presentar els resultats de tot Catalunya, així com per intercanviar bones pràctiques en els processos del servei.

A més, es va aprofitar per renovar el compromís d’arribar a les 1000 reempreses d’èxit, fita en la que es preveu arribar a finals d’aquest any.

Pots consultar aquests vídeos i els d'edicions anteriors en l'apartat academia


Agenda RSS