BizBarcelona 2020

El Centre de Reempresa de Catalunya va participar, els dies 21, 22, i 23 de setembre, al BizBarcelona, el saló de l’emprenedoria i l’empresa de Barcelona. Després de la difícil situació econòmica generada per la crisi de la COVID-19 el BizBarcelona va doblar els esforços amb l’objectiu de donar suport a la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local.

Així doncs, la sala de Creixement del BizBarcelona va acollir diverses xerrades organitzades per Reempresa sobre cerca de finançament, valoració d’empreses o sobre les facilitats de comprar una empresa i no haver-la de crear des de zero. L’objectiu d’aquestes activitats era apropar la compravenda de negocis als emprenedors i emprenedores com una opció viable per emprendre.

A més de les diferents conferències, una selecció d’una vintena de negocis van participar a l’”Espai de Matchings” on les persones emprenedores que ho han desitjat van poder entrevistar-se amb els propietaris/àries de negocis de diferents activitats i sectors que, per motius diversos, no poden seguir al cap davant de l’empresa i necessiten un relleu. A l’activitat, de carácter presencial i online hi van participar una quarentena de persones empresàries i reemprenedores.

Entre les empreses que hi van participar hi destaquen una e-commerce d’alimentació saludable, una administració de finques, una imprempta d’arts gràfiques, una escola d’idiomes o una empresa de màrqueting digital, entre moltes altres.

btn_biz2018_large


Agenda RSS