“Si el reemprenedor té les ganes, els mitjans i sobretot, la il·lusió, que tiri endavant!”

Publicat el 04-06-2018Parlem amb la cedent i reemprenedora d'un centre d’assessorament dietètic i venda de productes d’alimentació

Preguntes:

1. Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

És un centre d’assessorament dietètic i venda de productes d’alimentació. És un franquícia.

2. Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Tinc altres activitats i per manca de temps no podia compaginar-les totes. Per aquest motiu vaig decidir passar el testimoni del meu negoci a un nou emprenedor.

3.Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Jo era clienta del negoci i estava a l’atur. Un dia la cedent em va comentar que volia cedir-lo i vaig decidir fer-ho jo.

4. Vols fer algun canvi o innovació?

R: No, considero que està prou bé tal i com està.

5. Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Doncs no té res a veure amb la meva formació i experiència professional, he treballat a departaments de recursos humans, i al meu temps lliure feia serveis d’estètica.

6. Quin servei us ha ofert Reempresa?

Reempresa ens ha ofert acompanyament i assessorament durant tot el procés de transmissió. La cedent va portar a la reemprenedora a Reempresa a conèixer tots els serveis que ofereixen i es va donar d’alta. Des de aquell moment va començar tot el procés de negociació.

7.Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

Si, és molt important i imprescindible.

8. Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Al cedent li recomano que tingui clar com vol vendre el seu negoci i quin perfil vol que tingui la persona que el comprarà, algú que cuidi el negoci ja que és com un fill pel cedent.

R: Si té la motivació, les ganes, els mitjans, i sobretot, la il·lusió (que considero que és el més important), que tiri endavant.