Vull Reemprendre

Qui és un/a reemprenedor/a?

Qualsevol persona, física o jurídica, que com tu, té el projecte de reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament. Ull perquè no són objecte del Centre de Reempresa de Catalunya aquelles persones reemprenedores que tan sols desitgin adquirir una participació minoritària d’una empresa o negoci. En aquests casos, podeu dirigir-vos a la xarxa de Business Angels.


Reempresa serveis

Què t'oferim?

Donat que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic, has de saber que els nostres serveis no tenen cap cost econòmic ni per a tu, ni per al cedent de l’empresa o el negoci.


Com comprar una empresa?

Per fer-ho, només t’has de registrar com usuari en el formulari següent des d’on podràs triar el Punt d’Atenció Reempresa en el que vols ser atès/a.


Procés de transmissió

Existeixen 6 punts a tenir en compte a l'hora de començar el procés de transmissió d'una empresa.


Reempresa

Anuncis d'empreses a la venda

Accedeix ara als anuncis publicats de Reempresa


Eines de suport

Hem elaborat la guia del reemprenedor: una metodologia per acompanyar-te en processos de Reempresa i que també et permeti contestar aquesta pregunta: Com puc trobar l’empresa ideal per convertir-me en reemprenedor?


Preguntes freqüents entre els reemprenedors

El servei de Reempresa manté la confidencialitat? Un cop donat d’alta, què he de fer si m’interessa un anunci del web? Aquestes i més preguntes són les que intentem respondre't en aquest apartat.


Mercats Municipals

Aprofita els avantatges d’instal·lar-te en un mercat. Reempresa t’ofereix la possibilitat de reemprendre una parada en cessió o disponible d’un Mercat Municipal.


Establiments Comercials Municipals

“Reempresa | Establiments comercials municipals” és un nou programa que pretén reduir el número de locals buits als municipis de la província de Barcelona fomentant-ne el seu lloguer.


Municipis Petits

Municipis petits treballa amb l’objectiu d’evitar el tancament de negocis en funcionament a aquells municipis de la demarcació de Barcelona amb menys de 15.000 habitants.