Informacions d’interès

Tens un comerç o un negoci d’hostaleria a Barcelona i vols fer el salt al món digital? Aquest ajut de l’Ajuntament de Barcelona podria interessar-te!

Llegir més


Facilitats per crear o adquirir una microempreses en venda dedicada a activitats econòmiques no agràries que fomentin el desenvolupament econòmic local.

Llegir més


La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per als Premis Nacionals de Comerç, en la seva 24a edició, que distingeixen les iniciatives que contribueixen de manera més rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

Llegir més


Tenes un comerç a Barcelona i vols millorar la seva imatge exterior? Aquest ajut de l’Ajuntament de Barcelona podria interessar-te!

Llegir més


Tras un exhaustivo estudio sobre la situación de la sucesión de negocios liderados por personas autónomas en España, se han extraído varias conclusiones cruciales que destacan la necesidad inminente de implementar un plan nacional de transmisión empresarial en el país.

Llegir més


El Centre de Reempresa de Catalunya va participar a la taula rodona del Col·legi d’Economistes de Catalunya, en el marc de les jornades "Una visió actual dels fenòmens que afecten el comerç local i la ciutat”.

Llegir més


Este estudio está arrojando resultados significativos que perfilan el panorama de la sucesión empresarial entre personas autónomas en España

Llegir més


Reempresa trabaja en la elaboración de un estudio sobre el estado de la sucesión de negocios liderados por personas autónomas en España

Llegir més