Informacions d’interès

Tenes un comerç a Barcelona i vols millorar la seva imatge exterior? Aquest ajut de l’Ajuntament de Barcelona podria interessar-te!

Llegir més


Tras un exhaustivo estudio sobre la situación de la sucesión de negocios liderados por personas autónomas en España, se han extraído varias conclusiones cruciales que destacan la necesidad inminente de implementar un plan nacional de transmisión empresarial en el país.

Llegir més


El Centre de Reempresa de Catalunya va participar a la taula rodona del Col·legi d’Economistes de Catalunya, en el marc de les jornades "Una visió actual dels fenòmens que afecten el comerç local i la ciutat”.

Llegir més


Este estudio está arrojando resultados significativos que perfilan el panorama de la sucesión empresarial entre personas autónomas en España

Llegir més


Reempresa trabaja en la elaboración de un estudio sobre el estado de la sucesión de negocios liderados por personas autónomas en España

Llegir més


Has adquirit o reformat un local comercial o de serveis a l’any 2023? Tens una parada de mercat i l’has reformat al 2023? Aquesta subvenció podria interessar-te!

Llegir més


Aquesta subvenció va destinada a aquelles persones en situació d'atur empadronades aBarcelona que han iniciat una nova activitat econòmica com a persones autònomes o socis/es de cooperatives de treball associat.

Llegir més


Aquesta subvenció va destinada a empreses amb un establiment operatiu a Catalunya o en procés d’establir-lo, que duguin a terme els projectes descrits a les línies de la subvenció.

Llegir més


L’objectiu d’aquesta subvenció la promoció de projectes de transformació digital, com ara l’adquisició de maquinari i programari avançat, o d'incorporació de tecnologies de la indústria 4.0.

Llegir més


Aquesta línia proposa la concessió d’ajuts per al desenvolupament d’activitats emmarcades en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària i liderades majoritàriament per persones joves. Concretament, els ajuts s’adrecen a persones físiques que vulguin crear una cooperativa i a cooperatives de recent creació.

Llegir més