Sala de Premsa

Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017 que atorga la Comissió Europea

Sala de Premsa - 24/11/2017

El Centre de Reempresa de Catalunya ha estat la iniciativa guanyadora en la categoria que premia a les iniciatives que treballen per la millora de l'entorn empresarial.

Llegir més


El passat dilluns i dimarts, 3 i 4 de juny, Reempresa va participar al Transeo Summit a Bèlgica de la mà d’Albert Colomer, membre de la junta directiva de Reempresa.

Llegir més


Des de 2013, hi ha hagut més de 69 reempreses d’èxit a Reus, la qual cosa ha suposat una inversió induïda de més de 2,5 M d’euros i la salvaguarda de més de 172 llocs de treball.

Llegir més


Aquest dilluns s’ha signat a la seu de la patronal Cecot, la renovació del programa pels anys 2024 i 2025.

Llegir més


La Fundació Prevent, entitat que treballa per facilitar la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, s’ha adherit a la xarxa de col·laboradors del Centre de Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses, amb l’objectiu de treballar conjuntament per fomentar la compravenda de negocis i fer créixer el teixit empresarial del territori.

Llegir més


“Estem contents perquè tenim un objectiu comú molt important: promoure la transmissió d’empreses en funcionament a la demarcació de Girona i evitar-ne el tancament”, Xavier Panés.

Llegir més


2023 tanca amb 582 operacions realitzades, que han suposat una inversió induïda de més de 35 milions d’euros i el manteniment de 1.460 llocs de treball.

Llegir més


En commemoració del Dia Internacional de la Dona, des de Reempresa, volem fer públic una anàlisi sobre el rol de les dones en l'àmbit de l'emprenedoria.

Llegir més


“Reempresa Connect és un esdeveniment que reuneix empreses en venda d'un mateix sector amb potencials perfils compradors interessats”, Oriol Alba.

Llegir més


Olga Serra, diputada delegada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona; “Reempresa Mercats Municipals permet donar una segona oportunitat a les parades, mantenir vius els mercats i generar una nova ocupació”.

Llegir més


Reempresa i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida treballen de forma conjunta per seguir enfortint i salvaguardant el teixit empresarial de les terres de Lleida

Llegir més


Premsa RSS