Sala de Premsa

Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017 que atorga la Comissió Europea

Sala de Premsa - 24/11/2017

El Centre de Reempresa de Catalunya ha estat la iniciativa guanyadora en la categoria que premia a les iniciatives que treballen per la millora de l'entorn empresarial.

Llegir més


Jaume Alsina, president de l’ASCEF i Xavier Panés, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya han signat un conveni de col·laboració que formalitza el compromís de treballar en xarxa entre ambdues entitats.

Llegir més


El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar una jornada online per acostar la transmissió d’empreses a les persones empresàries i emprenedores del territori. Reempresa ha evitat, des del 2011, el tancament de gairebé de 4.100 negocis a Catalunya, que han generat més de 197 milions d’euros d’inversió induïda i han permès salvaguardar més d’11.535 llocs de treball al territori.

Llegir més


El passat 12 i 23 de maig es va celebrar a Charleroi, Bèlgica una nova edició del Transeo Summit. L'esdeveniment internacional de referència per a experts en transmissions empresarials de petites i mitjanes empreses i Reempresa en va formar part.

Llegir més


Torna la Matinal de la Reempres que es durà a terme en format online amb la intenció d'arribar a cedents i reemprenedors de tot el territori. Al llarg del matí es presentaran diverses empreses en estat de cessió a través d’un Elevator Pitch i es posarà en contacte a persones cedents i reemprenedores a l’espai de matchings.

Llegir més


La Xarxa Cesca (Xarxa Comunitària d’Economia Social i de Cures) és un espai integrador i inclusiu, d’autoorganització i d’apoderament, on el veïnat, els col·lectius, entitats i serveis de l’Esquerra de l’Eixample treballen col·lectivament i amb vocació de connectar amb altres agents actius tant del barri com d’arreu.

Llegir més


El Centre de Reempresa de Catalunya és un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que, durant aquests últims anys s’ha anat consolidant al conjunt de Catalunya. Xavier Panés, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya: “Reempresa ha aconseguit esdevenir un exemple d’èxit de col·laboració publicoprivada i un mecanisme real que permet mantenir viu el nostre teixit empresarial i, a la vegada, evitar la pèrdua de llocs de treball”.

Llegir més


El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar un matí per donar a conèixer empreses en funcionament que busquen un relleu i posar en contacte a cedents i reemprenedors/es del territori.

Llegir més


La matinal torna aquest cop en format online per arribar a persones cedents i reemprenedores de tota la província. En aquesta jornada es presentaran negocis en funcionament que busquen un relleu i es posarà en contacte a persones cedents i reemprenedores per a fomentar la compravenda d’empreses.

Llegir més


Aquest any, la Fira Terrassa Tria Futur, celebrada entre el 9 i 10 de març, va comptar amb l'assistència de Reempresa. Un dels serveis més destacats de la Patronal Cecot. Aquesta fira, celebrada a Terrassa, està adreçada a l'alumnat de 16 anys o més, que busca informació sobre diferents àrees de formació o ocupació. Reempresa ha volgut donar informació als joves sobre les àrees d'emprenedoria perquè tinguin uns coneixements que els poden ajudar en el dur camí de convertir-se en empresari.

Llegir més


Avui, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, hem volgut fer un anàlisi del paper d'aquestes en el món de la reemprenedoria. La realitat és que des del 2011 any, en que va néixer Reempresa, cada cop són més les persones que decideixen reemprendre un negoci. Tot i així, seguim treballant per ajudar a totes aquelles persones, dones i homes, que vulguin emprendre puguin fer-ho a través de la compra d’un negoci que ja està en funcionament i a superar junts i juntes els reptes que l’empresa i l’emprenedoria ens posen dia rere dia al davant.

Llegir més


Premsa RSS