Càpsules formativesEstàs pensant en reemprendre i no saps quins impostos hauràs de pagar per la compra de l'empresa? No saps quant val l'empresa que vols comprar? Saps quines son les millors estratègies per negociar la compra d'una empresa? Inscriu-te a les càpsules formatives del Centre de Reempresa de Catalunya i t'explicarem tot el que necessites saber per comprar un negoci de la millor manera.

 

Quines càpsules formatives organitzem?

  • Càpsules sobre fiscalitat: t’explicarem quins són els impostos que hauràs d'atendre durant el procés de transmissió de l'empresa, i quins repercutiran en el teu negoci un cop comencis la seva activitat.
  • Càpsules sobre negociació: t'oferirem solucions per poder enfocar les teves negociacions, i assolir la compra de l'empresa cedent del teu interès.
  • Càpsules sobre valoració d’empreses: t'aproximarem a les diferents metodologies de valoració d’empreses i et donarem consells perquè puguis diferenciar entre el preu i el valor d'un negoci.
  • Càpsules sobre Pla de Reempresa: t'explicarem quines parts ha de tenir un Pla de Reempresa i com organitzar la informació del teu projecte per assolir la compra d'una empresa. 
  • Càpsules sobre legalitat: t’explicarem la importància de la revisió de la documentació legal en la compravenda d’un negoci, així com la revisió de les llicències d’activitats, dels contractes de lloguer i dels contractes laborals.

Si vols més informació o inscriure’t a la formació, fes clic aquí


Calendari

Pròximament noves dates.


Informació d'interès

A qui van dirigides? Persones que volen comprar una empresa. Persones en actiu o desocupades.

Duració: 1 sessió

Inscripció gratuïta


Documents relacionats


També et pot interessar