El procés de Reempresa

Finançar és fácil si saps com. Conferència de Reempresa i CaixaBank al BizBarcelona 2018 amb Antoni Abad, president de la patronal Cecot, Cristina González, directora comercial de CaixaBank a Barcelona provincia i Albert Colomer, director de Reempresa.

Ara que ja ets empresari, transforma i creix! Oriol Alba, coordinador de Reempresa i David Gispert, delegat de Reempresa a Tarragona ens expliquen com altres emprenedors han comprat una empresa i l'han portat al següent nivell.
És 7 vegades més fàcil reemprendre una empresa que crear-la des de zero. Coneix quins són els factors claus per reemprendre amb èxit a través de l'equip de Reempresa i de testimonials reals que ja han comprat o venut el seu negoci. Bizbarcelona – Finançar és fàcil si saps com! - Antoni Abad i Albert Colomer Vine a coneixer les múltiples opcions de finançament en la compra d'una empresa a través de testimonials i les seves experiencies.
Bizbarcelona – És 7 vegades més fàcil comprar una empresa que crear-la! - Antoni Abad i Albert Colomer Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2014 a càrrec d'Antoni Abad, president de la patronal Cecot, de l'Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya i amb la participació de diversos testimonials de Reempresa.
Bizbarcelona – Finançar és fàcil si saps com! - Cristina Ramos Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2016 a càrrec de la Cristina Ramos, consultora del Centre de Reempresa de Catalunya i amb la participació de diversos testimonials de Reempresa.
Bizbarcelona – Els 7 obstacles a evitar al comprar una empresa? Albert Colomer Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2015 a càrrec de l'Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya i amb la participació de diversos testimonials de Reempresa.
BizBarcelona - Històries d'èxit explicades pels seus protagonistes Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 22014 a càrrec de l'Antoni Abad, president de la patronal Cecot, de l'Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya i amb la participació de diversos testimonials de Reempresa.

Si encara no ets usuari de Reempresa, no t'ho pensis, contacta'ns a través d'aquest formulari.

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubtis a contactar-nos a info@reempresa.org

També et pot interessar...


Valoració d'Esmpreses

Tècniques de Negociacio