Valoració d'Empreses

Comprar, vendre, invertir, negociar... Quant val una empresa? De què depèn el valor? I el preu? Aprèn a valorar-la a través de diferents mètodes i adquireix coneixements per negociar amb èxit el preu a pagar.
Bizbarcelona – Quant val la meva empresa? - Laura Sallent i la professora Fina Alemany Valor vs. Preu. L'art de negociar. Aprèn a valorar la teva empresa i aprèn de casos reals d'alumnes emprenedors..
Bizbarcelona – Quant val la meva empresa? - Catedr. Montserrat Casanovas i Laura Sallent Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2016 a càrrec de la Montserrat Casanovas, catedràtica en Ciències Econòmiques i Empresarials i presidenta de la Comissió de Valoració d'Empreses de l'ACCID, de la Laura Sallent, consultora del Cenule de Reempresa de Catalunya, i amb la participació de diversos testimonials.
Bizbarcelona – Quant val la meva empresa? Laura Sallent i professor Javier Gómez Biscarri Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2015 a càrrec del Javier Gómez Biscarri, doctor en Economia i professor de la Universitat Pompeu Fabra, de la Laura Sallent, consultora del Cenule de Reempresa de Catalunya, i amb la participació de diversos testimonials.
BizBarcelona - Quant val la meva empresa? Dr. Xavier Puig i Pla Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2014 a càrrec del Xavier Puig i Pla, Doctor en economia i professor de la Universitat Pompeu Fabra.
BizBarcelona - Quant val la meva empresa? Oriol Amat Conferència celebrada en el marc del Saló Bizbarcelona 2013 a càrrec de l'Oriol Amat, catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat, professor de la Universitat Pompeu Fabra i president de l'ACCID.
Si encara no ets usuari de Reempresa, no t'ho pensis, contacta'ns a través d'aquest formulari.

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubtis a contactar-nos a info@reempresa.org

També et pot interessar...


El procés de Reempresa

Tècniques de Negociacio