"A Reempresa ens han assessorat i ens han fet el contracte de compravenda"

Publicat el 16-09-2022Gabinet Psicopedagògic LOGOS | Ubicació: Girona | Nom del cedent: Marta Garcia Cornellà (C) | Nom del reemprenedor: Helena Tubau Barris (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: Es dedica a serveis psicopedagògics, sobretot centrats en les dificultats d’aprenentatge de nens i adolescents.
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: Perquè havia arribat el moment de jubilar-me.
 
Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R: Vaig assabentar-me que la Marta es volia traspassar el negoci a través d’un contacte en comú. Ens vam posar en contacte perquè m’expliqués una mica el seu projecte, i em va semblar una molt bona oportunitat. Hi va haver molt bona sintonia des d’un inici i això també va ser determinant per engrescar-me a reemprendre el seu projecte.
 
Vols fer algun canvi o innovació?
R: La meva intenció és mantenir al màxim la manera de fer de la Marta perquè considero que va molt d’acord amb com ho faria jo. No vull canviar massa res tret d’alguna actualització a la pàgina web.
 
Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?
R: Soc graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya i tinc un Màster en Dificultats d’Aprenentatge. He treballat sempre en l’àmbit l’educatiu, exercint durant 10 anys com a professora d’anglès en una acadèmia d’idiomes. Al llarg d’aquests dos últims anys, he treballat també en programes específics de suport a alumnes tant en l’escola pública com privada en casos de dificultats d’aprenentatge i trastorns de conducta i emocionals.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Ens ha ofert la possibilitat de posar-nos en contacte amb gent que tingués interès en aquest tipus de servei amb ganes de muntar una empresa. Després, un cop trobada la persona, ens ha assessorat i ens ha fet el contracte de compravenda.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C: Sí, de fet és el que estem fent des de ja fa un temps per fer un traspàs correcte, tant de cara als nens que s’han d’atendre com amb les seves famílies.
R: I tant! Com bé diu la Marta, crec que és imprescindible que m’acompanyi un temps per fer un bon traspàs. Per les famílies i pels nens ha estat un referent al llarg de tots aquests anys, i per tant, considero important que el traspàs es faci de forma més o menys gradual.
 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?
C: Que es posi en contacte amb els professionals de Reempresa perquè hi trobarà l’ajuda adequada i els passos a seguir que es necessiten en aquests moments.
R: Sobretot moltes ganes d’emprendre i saber que compten amb el suport dels professionals de Reempresa per a qualsevol dubte que els pugui sorgir.