“Aconsellem deixar-se assessorar pels consultors de Reempresa, fan molt bona feina!”

Publicat el 27-04-2018Empresa: Vive Zen. Localitat: Barcelona | Reemprenedora: Gisela Rodríguez Estupiña | Cedent: Viviana Estévez González

Preguntes:

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C i R: És un centre d’estètica i teràpies naturals amb molt bon funcionament al districte de Sant Andreu.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Soc gallega i per motius familiars he d’anar a viure a Galicia. He decidit cedir Vive Zen per a que una altra persona pugui continuar-lo.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Volia tenir el meu propi negoci i tenia dues alternatives, o bé començar des de zero o bé reemprendre. Finalment vaig decidir reemprendre perquè era una forma més segura d’accedir a la propietat d’un negoci propi.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: De moment el mantindré igual però més endavant vull comprar nova maquinària i introduir nous mètodes de treball.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: La meva formació és terapeuta i esteticista (tinc el títol de l’escola Enric Colomer), també quiromassatge a escola Sagrada Familia. He treballat a spa’s, centres de manicura i diversos centres del sector estètic.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C i D: Reempresa ens h’ acompanyat en les pautes a seguir en el procés de transmissió i en la redacció del contracte de compravenda de l’activitat.

 

Com vau conèixer Reempresa?

C: Va ser la pròpia reemprenedora qui em va proposar de venir a Reempresa. Vaig venir i em vaig donar d’alta, i així he pogut gaudir de tots els vostres serveis.

R: Jo em vaig donar d’alta després d’assistir a una sessió informativa a la Seu Central de Reempresa a Barcelona.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: És essencial. És molt important transmetre el coneixement del negoci per facilitar a la Gisela la continuïtat de l’activitat, si no seria molt complicat.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C i R: Tant a la persona cedent com a la persona reemprenedora, que es deixi assessorar pels  consultors de Reempresa en tot el procés de transmissió, fan molt bona feina.