“Amb Reempresa vas més directe perquè hi ha una persona que ofereix un negoci i una altra que l’està buscant”

Publicat el 14-01-2019Empresa: Ferisma | Localitat: Mataró | Reemprenedora (R): Berta Doria - Cedents (C): Luis Fernandez Murillo i Maria Rosa Isern

Quina activitat realitza Ferisma?

C: Ferisma és una assessoria fiscal, laboral, que porta la comptabilitat  i dona serveis a les petites i mitjanes empreses.

 

Com vas conèixer a Reempresa?

C: Vaig conèixer a Reempresa a través del meu fill. Va anar primer a Barcelona a fer l’entrevista i després el van informar que al TecnoCampus hi havia una oficina i que podíem venir aquí perquè ho teníem més a prop. No teníem constància que hi hagués aquesta oficina.

 

Perquè vas decidir Reemprendre?

C: Perquè em vull jubilar.

 

En el vostre cas, us vau posar d’acord molt ràpid. Com va anar el vostre procés?

R: Vam veure l’anunci, ens vam trucar i seguidament ens vam reunir amb la cedent. Ens vam posar d’acord en el que volíem.

C:C: Bé, molt  bé. Cada vegada que hem parlat d’alguna cosa ens hem posat d’acord, no hi ha hagut cap problema. Hem mantingut el que volia una part i l’altra, fins el dia d’avui. Vàrem voler acabar el trimestre per no deixar-ho tot a mitges i després cedir-la.

 

Amb la vostra experiència, quin consell donaríeu a un reemprenedor o un cedent?

R: Que s’apunti al programa i vagi veient les ofertes que hi ha perquè és una manera senzilla de trobar negocis en traspàs que et poden interessar o et poden encaixar.

 

Feia temps que coneixíeu Reempresa?

R: Un any, i durant aquest vam estar apuntats, però a Barcelona.

 

Com veieu el futur de l’empresa?

R: Espero que molt bé. Ja hem fet el traspàs dels clients i  ens hem conegut. Ara ja és acabar de perfilar. Encara que la cartera de clients a Barcelona es gestionarà des d’allà i aquí tot el que vagi entrant nou.

C: Si algú m’hagués de preguntar, recomanaria que ho fes a través de Reempresa, per totes les coses que heu dedicat i pel servei rebut, ha estat genial.

Una persona que tenia un negoci em va preguntar una sèrie de dubtes, i li vaig respondre que amb Reempresa aniria més directe, perquè hi ha una persona que ofereix un negoci i un altre que l’està buscant. És seriós, formal i ho he valorat molt positivament.