“Després de molts anys dedicant-nos-hi , sabem que continuarà donant feina als nous Reemprenedors”

Publicat el 20-12-2017Bar Restaurant Expo 33 | Cedent (C): Júlio Muñoz | Reemprenedor (R): Guillaume Carrere i Johanna Dominique

1. Perquè van decidir cedir el Restaurant Expo 33?

C: Hem estat tota la vida treballant al restaurant, servint menús i esmorzars. Aquí al barri ens coneix tothom perquè portem ja molts anys vivint i treballant i son moltes amistats que hem anat fent, però arriba un moment en que toca retirar-se. Jo ja tinc 65 anys i alguns problemes d’esquena així que la millor decisió és cedir-ho a algú que hi pugui continuar treballant, com hem fet nosaltres tants anys.

2. Com va ser el vostre procés de Reempresa?

C: Ja feia un temps que teníem decidit jubilar-nos però sempre ho anàvem posposant. Quan ens vam anar a donar d’alta a Reempresa vam començar a rebre més gent interessada en el restaurant i finalment en Guillaume es va decidir.

R: Quan vam conèixer en Julio ens va comentar que existia la possibilitat de formar part de Reempresa com a Reemprenedors i no vam dubtar en donar-nos d’alta. Ens ha ajudat molt en tot el procés.

3. Com valoreu la vostra experiència amb Reempresa?

C: Molt positivament. Vam estar en contacte amb el nostre consultor en tot moment i ens ha resolt els dubtes que hem tingut durant el procés.

R: És la primera vegada que comprem una empresa i a més en un país nou (som francesos). Amb l’ajut de Reempresa hem tingut mes confiança durant el procés.

4. Com veieu el futur del vostre negoci que re empreneu?

R: Estem molt il·lusionats i volem crear el nostre propi restaurant. Farem alguns canvis i petites reformes per donar-li un aire diferent però mantindrem l’essència del restaurant.

5. Quin consell podeu oferir als nous Reemprenedors o Cedents que ens estiguin llegint?

C: És important col·laborar amb el Reemprenedor per facilitar-li les coses. Nosaltres vam parlar amb el gestor del local a l’hora de fer un nou contracte de lloguer. Quant més preparat estiguis, més problemes podràs solucionar al Reemprenedor i menys feina tindrà.

R: Continuar amb un negoci te més facilitats que començar-ne un de nou però no comporta menys feina!

El Reemprenedor ha de tenir clar que requereix d’esforç, tenacitat i creativitat per resoldre els problemes que apareixen.