"Destacaria de Reempresa el funcionament de tot el procés i la professionalitat del servei"

Publicat el 08-09-2022Centre de Reiki les Corts | Ubicació: Barcelona | Nom del cedent: Joaquin (C) | Nom del reemprenedor: Margarita (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: L’empresa té per activitat principal la realització de tractaments terapèutics i massatges.
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: Vaig decidir posar-la en venda perquè creia que ja era hora de jubilar-me.
 
Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R:  Perquè em vaig quedar a l’atur, i vaig veure una gran oportunitat per reemprendre quan en Joaquin, amic meu des de fa anys, em va comentar que es jubilava i estava buscant un relleu per al seu negoci. Vaig voler reinventar-me i canviar d’àmbit professional.
 
Vols fer algun canvi o innovació?
R: He pensat fer alguns petits canvis al local, com per exemple, canviar els vinils i els cartells, posar números a les portes, canviar la decoració i basar-la en el Feng Shui.
 
Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?
R: He sigut comptable professionalment per una empresa gran, però fa més de 10 anys que faig massatges com a aficionada, i ara deixa de ser una afició per a ser una professió.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Destacaria de Reempresa el funcionament de tot el procés i la professionalitat del servei. Ens han simplificat tot el procés de compravenda i la rapidesa en les respostes és molt bona.
R: L’ajuda de la tècnica de Reempresa de Martorell m’ha ajudat a redactar tot el projecte econòmic, cosa que m’ha permès finançar el meu projecte de reemprenedoria.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C: Sí,  ja portem temps treballant i en aquest període de transició hem pogut resoldre tots els dubtes que li ha generat el negoci. D’altra banda, com ja coneix el negoci, la transmissió del coneixement és més ràpida i senzilla.
 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?
C: Totalment recomanable, et dona una seguretat en tot el procés de compravenda.
R: El recomanaria sense dubte, ja que m’ha donat totes les eines necessàries per a començar amb l’activitat des del primer dia sense problemes.