“El que vull és que el client entri a la botiga i se li despertin els sentits”

Publicat el 17-06-2019Empresa: Xarcuteria Terra Ibèrica | Localitat: Barcelona | Cedent: Josep Martínez | Reemprenedora: Leyre Zorita

A què es dedica el negoci que has adquirit?

R: L’activitat principal del negoci és la de xarcuteria. Tenen molta sortida els pernils que tenen un punt de curació perfecte i els formatges dels que anem renovant els diferents tipus. La majoria de productes son ibèrics i també tenim pernil dolç, gall d’indi i altres productes sense gluten ni lactosa.  El que vull és que el client entri a la botiga i se li despertin els sentits.

 

Josep, per què vares decidir posar a la venda el teu negoci?

C: Vaig decidir posar a la venda el meu negoci per manca de temps. En aquest tipus de negoci has d’estar al 100% i qui millor que la Leyre, que és l’actual treballadora, que el coneix i que també s’ho mereix. Ella coneix el producte, els clients i els proveïdors.

 

Tens pensat fer alguna ampliació, afegir alguna línia de negoci o canviar el nom comercial?

R: De moment tinc pensat redecorar. Més endavant tinc pensat moure el mostrador ja que hi ha un espai que no utilitzo i així tenir més espai de compra a la botiga.

 

Tens pensat ampliar la plantilla?

R: He pensat contractar a una persona que conec perquè pugui cobrir els meus descansos.

 

Com van anar les negociacions?

C i R: Durant les negociacions hi ha hagut transparència. S’ha col·laborat per tal de negociar i poder facilitar el pagament. Al final hem arribat a un acord favorable per a les dues parts.

 

Quin consell donaries a un Reemprenedor o Cedent que estigui en la fase inicial del procés?

R: Si és el que vol i està motivat que s’hi llenci i ho faci. Que busqui totes les vies possibles.

C: Lo més important és tenir un bon pla d’empresa i tenir els números clars. També és important tenir prudència.

 

Per últim, quina valoració feu del servei de Reeempresa?

C i R: Reempresa dona seguretat ja que hi ha una figura que és neutral durant les negociacions i també assessora a les parts.