“Ens hem sentit molt acompanyats durant tot el procés. Abans de conèixer Reempresa estàvem molt perduts.”

Publicat el 04-09-2018Empresa: Flor de Llúpol. Localitat: Barcelona (Sant Andreu) | Reemprenedor: Jordi Pérez | Cedent: Juanjo Figueroa i Lorena Bazán

Ens podeu explicar quina és l’activitat de Flor de Llúpol?

C: És un bar on es venen cerveses artesanals i articles relacionats. També es fan tallers i esdeveniments. És l’únic d’aquest tipus al districte de Sant Andreu.

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Teníem dos motius: el primer per temes familiars, el segon és el de cercar i descobrir noves oportunitats de negoci a desenvolupar, on seguir sent el meu propi cap.

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Ja coneixia als cedents per amics en comú i això ja de primeres em donava seguretat, i quan els vaig conèixer amb les bones vibracions que transmeten i el que m’agrada el món de la cervesa, va ser fàcil prendre la decisió.

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C i R: Una guia per a la transmissió del negoci, un camí amb unes fletxes molt bé senyalades, com si fos una gimcana. Ens hem sentit molt acompanyats durant tot el procés. Abans de conèixer Reempresa estàvem molt perduts.

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C i R: Sí, imprescindible, i més en aquest sector específic. Si a més acompanya una passió comuna és més fàcil transmetre el coneixement.

Quin consell donaríeu a una persona que vulgui vendre una empresa i una persona que la vulgui comprar?

C: Dubti o no dubti en vendre el seu negoci, que contacti amb Reempresa perquè l’assessoraran en tots el dubtes possibles que tingui. També ens sembla una gran idea els esdeveniments on els cedents exposen les seves empreses com els Espais de Matchings del Biz Barcelona o les Matinals.

R: El servei de Reempresa és molt útil com a guia dels passos a seguir per comprar una empresa i l’assessorament que s’ofereix et recolza molt, el recomano totalment.