"És positiu que pugueu ajudar en les transmissions de negocis"

Publicat el 05-10-2022Carnisseria Josep Güell | Ubicació: Riudellots de la Selva | Nom del cedent: Josep Güell (C) | Nom del reemprenedor: Gabriel López (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: Carnisseria de poble de tota la vida
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: Per motius de jubilació
 
Per què vas decidir reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R: Em sembla una bona opció perquè és un negoci amb trajectòria; amb unes instal·lacions ben cuidades i a més, pròxim al meu lloc de residència. I m’agrada l’ofici de carnisser.
 
Vols fer algun canvi o innovació?
R: Seguirem la mateixa línia i mateixa tradició d’aquests anys. Volem donar una continuïtat per seguir amb el client fidelitzat. Introduirem més productes segons noves necessitats dels clients.
 
Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?
R: Formació i experiència llarga en el sector càrnic
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Ja havíem fet algun contacte previ a través de la web de Reempresa, i  en aquest cas, tot i conèixer aquest reemprenedor fora de reempresa, ens heu pogut donar igualment el servei.
R: Per part vostre tot molt bé. És positiu que pugueu ajudar en les transmissions de negocis. Actualment, és complicat, i més especialment en alguns negocis que requereixen coneixement d’ofici.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C:  Almenys aquest primer mes l’estaré acompanyant i ensenyant la meva manera de fer i el know-how del negoci.
R: Tot i tenir l’experiència i la base del sector, és important un acompanyament per conèixer bé i preservar els clients, saber el que volen i adaptar-te la manera de fer el producte. Per sort compto amb aquesta ajuda inicial del Josep.
 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?
C: Poder enfocar el procés de cessió amb paciència. No tothom té el perfil o la motivació de posar-se amb un negoci propi, llavors cal trobar la persona adequada.
R: El més important de tot és que tingui ganes. I si bé amb vosaltres, millor que millor, perquè ajudeu en el procés de transició.