"Feia molt temps que volia començar un projecte personal i sempre he considerat que és més fàcil comprar un negoci en funcionament"

Publicat el 01-02-2019Empresa: Cake Shop Ana Quevedo (anterior) - RED AC Cultural (nou) | Localitat: Barcelona | Reemprenedora (R): Silvana Indreica | Cedent (C): Isabel Quevedo

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: És una pastisseria artesanal creativa amb degustació al barri de Poblenou. Realitzem pastissos decorats per festes d’aniversari, bodes i batejos. També realitzen dolços casolans per degustar en el local amb cafeteria.

R: El model de negoci continuarà amb certes modificacions: farem una cafeteria d’especialitat de comerç just i pastisseria amb degustació. També organitzarem esdeveniments culturals com per exemple clubs de lectura, així com tallers de pastisseria i cuina.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Vaig decidir posar-ho a la venda per problemes familiars.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R:  Feia molt temps que volia començar un projecte personal i sempre he considerat que és més fàcil comprar un negoci en funcionament i no començar des de zero. Va sortir aquesta oportunitat i després de fer el pla d’empresa encaixava perfectament amb les meves previsions.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: Sí. A part de les variacions esmenades anteriorment voldria ampliar la llicència per fer menjar al local i servei begudes alcohòliques. És un projecte que vull fer a 1-2 anys vista.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: La meva formació és de dissenyadora d’interiors i sempre he treballat en aquest sector però de manera autodidacte he realitzat una formació sobre cuina.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: El servei de reempresa m’ha ajudat en l’assessorament i redacció dels contractes necessaris per acabar amb la cessió de l’activitat

R: Per la meva part, m’ha assessorat en tot el procés. Des de l’alta fins la signatura final del contracte de compravenda.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: No treballarem de manera conjunta perquè la cedent tornarà al seu país.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Ha sigut un procés molt ràpid y fàcil ja que estàvem assessorats en tot moment.
R: Crec que és un servei molt útil, a part de reempresa he estat mirant altres establiments que portaven immobiliàries i el servei d’atenció que tenen és molt dolent. En canvi amb el servei personalitzat de reempresa m’he sentit acompanyada en tot el procés.