"M'ha donat molta tranquil·litat estar acompanyada i saber que tot es farà correctament"

Publicat el 17-01-2024Espai Gos | Ubicació: Mataró | Cedent: Estel Grau | Reemprenedor: Tetyana Ohorodnichenko

1. Estel, a què es dedica el teu negoci Espai gos i per què has decidit vendre'l?
C: Em dedico a la perruqueria canina des de fa anys. El negoci Espai Gos dona serveis de perruqueria i tinc una mica de botiga de venda de pinso i accessoris. He decidit traspassar-me el negoci, perquè fa molts anys que faig aquesta feina i tinc la necessitat de fer un canvi de vida. Com el negoci va molt bé i tinc molta feina, he decidit vendre'l i que algú el pugui continuar.
 
2. Quin acompanyament li faràs a la Tetyana?
C: A la Tetyana l'acompanyaré durant un mes o mes i mig. Li presentaré tots els meus clients i l'hi ensenyaré com treballo. Estarem les dues juntes durant aquest temps i ella anirà fent alguns serveis perquè els clients vegin com treballa i puguin estar contents amb el canvi. Que puguin veure que el servei continua bé i que poden continuar venint aquí i no calgui buscar un altre lloc.
 
3. Quin consell li donaries a un altre empresària o empresari que volgués vendre el seu negoci?
C: Si ho té molt clar, que ho tiri endavant i que vingui a Reempresa, que l'ajudaran i assessoraran sense cap costen tot el procés de venda del negoci.
 
4. Tetyana,  per què et vas fixar en aquest negoci?
R: Per diferents motius, principalment, perquè em vull dedicar a la meva professió, que és la perruqueria canina. Inicialment, la idea era obrir el meu local nou, però quan vaig saber que l'Estel venia el seu negoci, vaig venir i vaig veure que tenia molts gossos i molta feina, i em va fer canviar d'idea. Em va costar una mica, però crec que és molt millor comprar un negoci que ja funciona que començar des de zero. Té un preu, però tens menys nervis, ja que ja tens ingressos assegurats des del primer moment i també ja està donada d'alta la llicència, ja tens la maquinària, entre altres beneficis. Puc entrar a treballar i facturar des del primer dia.
 
5. En què t’ha ajudat Reempresa?
R: Reempresa m'ha ajudat en tot. Des del començament el Centre Reempresa (Tecnocampus-Ajuntament de Mataró) m'ha informat de tot el procés de compravenda sense cap cost, ens han ajudat a fer el contracte de traspàs i també i m'han ajudat a donar-me d'alta autònoma. M'ha donat molta tranquil·litat estar acompanyada i saber que tot es farà correctament. Amb Reempresa, ha estat tot perfecte.