"M’he sentit acompanyat i assessorat durant tot el procés de compravenda"

Publicat el 31-07-2019Empresa: Bar Granja Patufet. Localitat: Barcelona | Cedent: David Estalella | Reemprenedora: Evelyn Vilela

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: Es tracta d’una Granja Bar que porta molts anys oberta i és força coneguda al barri. Principalment fem esmorzars de tot tipus, però l’especialitat són els entrepans. Tenim una tipologia d’entrepans força innovadora. 

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Tinc una altra empresa a la que dedico també moltes hores a les tardes. He decidit posar a la venda la Granja perquè necessitava tenir temps lliure per dedicar a la família i a l’altra empresa. 

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Feia molts anys que volia ser la meva pròpia cap. He treballat força temps en el món de l'hosteleria i he vist que era el moment de fer-ho per a mi mateixa. Em fa molta il·lusió poder agafar aquest negoci i fer-lo créixer!

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: La veritat és que aquest agost aprofitaré per fer canvis en l’estructura del local. M’agradaria poder pintar i fer algun petit canvi més.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

R: Reempresa m’ha assessorat en tot un seguit de temes relacionats amb la compra de l’empresa que no tenia en compte i que no coneixia. Em van informar sobre les possibilitats de finançament així com em van dir que em podrien assessorar a l’hora de realitzar el pla econòmic financer.

C: És un molt bon servei, en tot el procés m’he sentit acompanyat i assessorat. Des del primer dia fins a la redacció del contracte de compravenda final. Han sigut molt professionals. De fet, ja estic fent difusió del servei!

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Diria a tots els cedents que estan pensant en cedir el negoci que vinguin a Reempresa, aquest és el meu consell. Crec que veuran que tot i els entrebancs que poden aparèixer hi ha solucions.

R: A un reemprenedor li diria que no tingui por, jo no ho veia massa clar al principi però realment ara estic molt contenta d’haver fet el pas. A més, m’he sentit molt acompanyada en tot el procés gràcies a Reempresa. Això m’ha fet sentir més tranquil·la a l’hora d’anar avançant en el procés de ser la meva pròpia cap.