"Per a nosaltres el servei de Reempresa ha estat de 10"

Publicat el 26-02-2018Empresa: Embotits Oliveras (Rubí) | Data formalització de la compravenda: 31/01/2018

1. Per quin motiu vau decidir vendre l’empresa?

L’empresa és familiar, els socis som el meu pare i jo. Ell és qui ve del sector i coneix perfectament el negoci i l’activitat. Tot i que jo he crescut des de petit en aquest entorn tinc una altra professió. Donat que el meu pare ara està jubilat jo no puc dedicar-hi el temps que requereix el negoci i per aquest motiu vam prendre la decisió de cedir-lo i que una altra persona pogués donar-li continuïtat.

2. A què es dedica l’empresa que has reemprès?

És una xarcuteria a la població de Rubí, on s’ofereixen embotits, carns i altres productes alimentaris com conserves i plats preparats.

3. Un cop has reemprès el negoci, quantes persones treballen a l’empresa?

He mantingut una de les dependentes que treballaven a la botiga i contractaré una persona més a jornada complerta.

4. Com ha sigut el procés de negociació amb la part cedent?

Realment tot el procés ha sigut fàcil i ràpid. Donat que ja coneixia l’empresa des de fa anys i ja sabia del seu funcionament, l’anàlisi de la mateixa ha sigut ràpid i el tracte amb la part cedent ha sigut bo.

Per part del servei de Reempresa de la Cecot estem molt contents, ja que el servei rebut ha sigut molt bo.

Des de que vam iniciar les negociacions fins a la signatura del contracte de compravenda d’activitat van passar gairebé 2 mesos.

5. Com has finançat la Reempresa?

Quan vam arribar a un acord en quant a preu i donat que ja disposava dels recursos propis necessaris per adquirir l’activitat, no va ser necessari sol·licitar finançament extern i el mateix dia de la signatura del contracte vaig realitzar el pagament sencer.

6. Quin consell donaries a un reemprenedor que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?

Que tingui paciència, salut i molta sort. En el meu cas, l’avantatge més gran era que ja coneixia el negoci des de feia anys i això ha generat més confiança des del primer moment.