“Reempresa ens ha ajudat molt en tot el procés, ens ha ofert un servei fantàstic i el procés ha estat fàcil i ràpid.”

Publicat el 17-02-2020Empresa: El Taller de la Cristina. Localitat: Sant Feliu de Llobregat. | Cedent: Cristina Xarau | Reemprenedor: Teresa Martínez

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa cedida?

C i R: Ens dediquem a la venda de materials per a manualitats, fem tallers i classes i també preparem material sota encàrrec. Els tallers que oferim van des de tècniques de scrapbooking, pintura, decoupage,i mixmedia, d’entre d’altres.

 

En el teu cas Cristina, per què vas decidir cedir la teva empresa?

C: El projecte que tenia al principi no es va acabar materialitzant. A mi m’agrada molt fet tallers, però em vaig haver de centrar més en tasques d’atenció al client i gestió del negoci. El que m’agrada més és produir i no tenia el temps necessari.

 

En el teu cas Teresa, per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

C: Per a mi és un repte. M’agrada molt el món de la manualitats. Soc molt aficionada al patchwork. Els últims treballs que he tingut eren administratius i tenia pensat canviar el xip i dedicar-me a la meva afició. Opino que,  si no ho proves  no saps mai com hauria estat.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: De moment no tinc pensat ampliar la plantilla, però si vull comptar amb talleristes que vinguin a impartir classes. També tinc pensat aprofitar al màxim el cap de setmana i inclús oferir tallers per a festes d’aniversari. També tinc pensat apostar per la venda on-line i ampliar la presència a les xarxes socials.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C i R: Reempresa ens ha ofert un servei fantàstic. El procés ha estat fàcil i ràpid. Des del primer moment ens hem entès. Reempresa ens ha ajudat molt en tot el procés ja que  no es compra ni ven un negoci cada dia.