“Reempresa m'ha facilitat i orientat en molts dels tràmits”

Publicat el 06-03-2024Parada de Queviures del Mercat Central de Sabadell | Ubicació: Sabadell | Reemprenedora: Inmaculada Torner

1. Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?
R:La meva trajectòria professional està vinculada a l’hostaleria, en concret a un negoci familiar que vaig regentar jo mateixa durant uns anys. 
 
2. Quines són les motivacions que l'han impulsat a venir a Reempresa?
R: Em vaig donar d’alta a Reempresa com reemprenedora i vaig poder veure que hi havia moltes ofertes de negocis en traspàs de diferents sectors i en diferents poblacions que és el que jo est va buscant.
 
3. Com ha definit el tipus d'empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?
R: Principalment, estava cercant un negoci petit que pogués gestionar jo sola i que estigués relacionat amb l’hostaleria o l’alimentació i el mercat complia aquests dos requisits.
 
4. Què t'ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d'empreses? 
R: Doncs des de Reempresa m’han ajudat a desenvolupar el Pla de Reempresa i sobretot, en la part dels pressupostos i temes econòmics,  per tal de valorar la rentabilitat de la parada i del finançament.
 
5. Amb quantes empreses ha tingut contacte? Fins a quina fase de Reempresa ha arribat? Actualment està en algun procés? Quina és la seva experiència al respecte?
R: Al passat mes d'octubre de 2023 vaig efectuar la compravenda de la parada en funcionament del Mercat Central de Queviures Brossa amb l'ajut de Reempresa.
 
6. Quines són els avantatges i les dificultats que s'ha trobat en aquest camí per a reemprenedre?
R: Jo ja venia de negoci propi i, per tant, molts tràmits ja els coneixia, però és cert que Reempresa m'ha facilitat i orientat en molts dels tràmits.
 
7. Té algun comentari personal a fer d’aquesta experiència?
R: Penso que el servei de Reeempresa és molt útil, tot i que jo desconeixia la seva existència i el vaig  trobar cercant per les xarxes socials negocis en traspàs.
 
8. Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresari? Recomanaria Reempresa?
R: Doncs li diria que no perdi la il·lusió, que tingui clar el seu projecte i li recomanaria el servei de Reempresa per la quantitat de prestacions a les que tens accés.