“Reempresa m’ha ofert facilitat en la gestió i la cessió del negoci”

Publicat el 17-09-2018Empresa: Luis Aguilar Perruquers. Localitat: Viladecans | Reemprenedora: Mireia Varo | Cedent: Luis Pedro Pérez

Quina és la teva empresa?

C: La meva activitat ofereix serveis de perruqueria a particulars, principalment gent del barri

Per què vas decidir posar-la a la venda?

Volia fer una canvi total a la meva vida. Guanyar en qualitat de vida i tenir més temps per mi.

 

Mireia ens pots explicar la seva formació i experiència professional?

R: Soc perruquera amb 18 anys d’experiència i faig cursos de manera regular per estar al dia de les ultimes novetats i tècniques. Tinc una perruqueria pròpia al municipi del Prat de Llobregat amb una treballadora.

 

Quin tipus de reemprenedor necessitava la teva empresa?

C: Un persona professional al sector de la perruqueria.

 

Quin tipus d’empresa volies reemprendre?

R: Buscava una perruqueria a Viladecans. Al Luis el conec de fa molts anys, de fet és la primera persona que em va fer una prova com a perruquera als meus inicis. Som del mateix barri i em vaig assabentar de la cessió per mitjans de coneguts i família que havien vist el cartell a la porta.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Reempresa m’ha ofert facilitat en la gestió i la cessió del negoci, amb assessorament i suport documental.

R: M’ha aportat molta comoditat a l’hora de fer totes les gestions.

 

Creieu que és important fer un període de treball en comú per transmetre el know-how empresarial?

C: Sí, ho crec importat i ja hem concretat tenir un contacte habitual en els primers mesos per resoldre dubtes o ajudar a qualsevol qüestió que necessiti del meu suport.

 

Com han estat els processos de matching i les negociacions que heu mantingut?

C: Només he tingut un procés amb la Mireia i ha estat realment molt fàcil perquè ja ens coneixíem del barri i, encara que feia temps que no teníem contacte, de seguida ens vam posar d’acord amb tots el punts a tractar.

R: Jo també he contactat només amb aquesta empresa, però ara estic iniciant un possible procés per la cessió de la meva anterior perruqueria amb el servei de Reempresa. Estic tenint una molt bona experiència.

 

Luis, tu que vas crear la teva activitat empresarial i saps els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa, com valores que ara la Mireia pugui convertir-se en reemprenedora, estalviant-se així tota la fase de creació?

C: En el meu cas jo vaig crear sol el meu negoci perquè en aquell moment em feia molta il·lusió començar de zero, però si ho hagués de fer ara si que valoraria molt seriosament fer-ho com un reemprenedor amb el vostre servei.

 

Mireia, tens algun comentari personal a fer d’aquesta experiència? Recomanaries el servei de Reempresa?

R: Estic molt contenta. M’he sentit molt a gust i m’han donat tot tipus de facilitats. Aconsellaria a qualsevol cedent o reemprenedor que es decideixi a donar el pas. Que es llenci!