“Tenir el meu propi negoci on poder cuinar el que a mi m’agrada és molt satisfactori”

Publicat el 04-02-2019Empresa: Escaletes 8 (anterior) – L’indret (nova)| Localitat: Terrassa | Reemprenedor: Pol Pratcorona

Pol, quines són les motivacions que t’han impulsat a reemprendre un restaurant?

Porto molts anys en el món de la cuina i des de feia molt de temps que pensava en agafar el meu propi restaurant. És una feina dura i son moltes hores als fogons, però fer-ho a casa teva és encara més motivant, ja que tenir el meu propi negoci on poder cuinar el que a mi m’agrada és molt satisfactori.

 

Quin toc personal pretens donar al restaurant per fer-lo créixer?

Una cuina amb molt de “mimo”, amb elaboracions molt cuidades i una presentació al detall.

 

Quines són les avantatges i les dificultats que has trobat en aquest camí per a reemprendre?

Ha estat un camí llarg, sobretot si és la primera vegada que emprens un negoci ja que et venen molts dubtes i també alguna que altra por. El més complicat ha estat trobat un local que m’agradés i li veiés potencial, a més de tota la burocràcia que comporta un traspàs. Però l’avantatge ha estat que la Cecot i en especial la Judit Pañella m’ha proporcionat moltíssima ajuda i n’estic molt agraït.

 

De quina manera has finançat la Reempresa?

Per una banda vaig capitalitzar l’atur i per l’altra vaig demanar un préstec al banc.

 

Creieu que és important l’assessorament i acompanyament per part dels consultors en la compravenda del negoci? Què us ha aportat Reempresa?

És molt important, sobretot quan tens un gran desconeixement i no saps ni per on tirar. Ells et guien (tant a la persona que fa el traspàs com per qui se’l queda), t’assessoren i a més a més t’ajuden a elaborar gran part de la documentació requerida pel traspàs i adquisició del negoci. La veritat és que han estat de gran ajuda i ho recomanaria a tothom que estigui interessat en la recerca d’un negoci o que estigui en procés d’adquirir-lo.