“Reempresa és un projecte de gran utilitat com es demostra en el nostre cas. Hem posat en valor i venut uns actius i hem conservat els llocs de tre...

Publicat el 31-03-2015

“Reempresa és un projecte de gran utilitat com es demostra en el nostre cas. Hem posat en valor i venut uns actius i hem conservat els llocs de treball.”

Foto-Lunic-300x198
Testimoni cedent

Descripció del/s cedent/s  i del cas:

- Nom i cognoms del/s cedent/s: Asun Llàcer
- Edat:60
- Nom de l’empresa: Lunic
- Població: Barcelona
- Any de constitució: 2000
- Motiu de la venda: Salud

Preguntes:

1. Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

Comerç minorista d’accessoris de moda. Especialment artesania local.

2. Per què va decidir posar-la a la venda?

Per motius de salut.

3. Quin tipus de reemprenedor necessitava la seva empresa? Quin perfil era l’idoni?

Persones emprenedores amb interès per el comerç minorista de moda i accessoris.

4. Quin servei li ha ofert Reempresa? Per què va decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?

Assessorament. Hi vàrem acudir perquè era un projecte que s’ajustava a les nostres necessitats i és promogut per la cambra.

5. Creu que és important proposar-li al reemprenedor interessat un període de treball en comú per transmetre el know-how emprsarial?

És bàsic per l’èxit. Aquest és el sentit del projecte Reempresa.

6. Com han estat els processos de matching i les negociacions amb els diferents interessats que ha tingut la seva empresa? Han estat difícils les negociacions?

Els processos han estat perfectament gestionats. No ha estat fàcil perquè els candidats tenen que assimilar un negoci en marxa amb el positiu i negatiu. Volem agrair molt especialment les gestions realitzades amb màxima diligència per la nostra assessora Claudia Massó.

7. Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquest suport?

Reempresa és un projecte de gran utilitat com es demostra en el nostre cas. Hem posat en valor i venut uns actius i hem conservat els llocs de treball.  Els felicitem per el projecte i l’equip que el gestiona.