La M. Alejandra Liguori, preparada per reemprendre!

Publicat el 21-11-2012

“La formació que em va facilitar Reempresa em va donar una visió molt àmplia dels aspectes que s’han de tenir en compte per reemprendre un negoci i per gestionar-lo de manera adequada”

liguori
“La formació que em va facilitar Reempresa em va donar una visió molt àmplia dels aspectes que s’han de tenir en compte per reemprendre un negoci i per gestionar-lo de manera adequada” 

Nom: M. Alejandra Liguori
Perfil: Reemprenedora
Edat: 46 anys

Breu experiència i trajectòria professional del reemprendor:

Mestra en educació infantil per la Universitat de Buenos Aires, ha treballant com a mestra durant 15 anys a Buenos Aires però, aquí a Catalunya no ho pot fer perquè li manca el nivell C de català. Disposa d’experiència de 5 anys relacionada amb vendes. Des de que està a Catalunya no ha treballat.

Descripció de l’activitat objectiu:

L’activitat que li agradaria reemprendre, ha d’estar relacionada amb les vendes. Busca una activitat que requereixi atenció al client, una botiga.

Entrevista:

1. Quines són les motivacions que l’han impulsat a venir a Reempresa?

La falta d’ofertes de treball i la possibilitat d’ocupar-me a través d’una altra via.

2. Com ha definit el tipus d’empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?

El tipus d’empresa l’he definit tenint en compte la meva experiència professional i tenint en compte també el finançament que puc aportar al negoci.

3. Què us ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d’empreses?

El centre de Reempresa m’ha aportat principalment la formació adequada per tal de poder reemprendre un negoci i la possibilitat d’entrar en algun procés de Reempresa.

4. Amb quantes empreses ha tingut contacte?  Fins a quina fase de Reempresa ha arribat? Actualment està en algun procés? Quina és la seva experiència al respecte?

Fins a la data he contactat amb dues empreses. Actualment no estic en cap procés de reempresa però consulto la web habitualment per veure si trobo l’empresa que millor s’adapti.

 

5. Ha seguit la formació proposada per Reempresa? És útil per a encarar el procés de compravenda?

La formació que em va facilitar Reempresa em va donar una visió molt àmplia dels aspectes que s’han de tenir en compte per reemprendre un negoci i per gestionar-lo de manera adequada.

Llegeix l’entrevista completa en PDF