Ajuntament de Barberà del Vallès

Ajuntament de Barberà del Vallès

Xavier Garcés

Xavier Garcés

Alcalde

Barberà del Vallès és una ciutat situada en un entorn estratègic, on l’accés a les xarxes viàries més importants de Catalunya i les proximitats aeroportuàries i navilieres faciliten una ràpida logística per al transport de mercaderies. La proximitat amb grans centres de desenvolupament tecnològic punter i espais universitaris, és cabdal per al treball en xarxa i innovador. I la gran connurbació, a cavall de la metròpolis de Barcelona i el pol econòmic del Vallès, facilita la mobilitat i la diversitat formativa de les persones. Tot això genera una potencial riquesa de valor afegit per a l’establiment d’empreses.

D’altra banda, Barberà confia en el seu teixit empresarial, en el seu model diversificat de sectors productius i en la capacitat dels seus recursos humans per a generar sinergies positives de futur. Per aquest motiu, colze a colze amb el món econòmic i la ciutadania, s’està treballant per combatre la crisi que patim, però sobretot per posar els fonaments d’una economia productiva, generadora d’estabilitat i benestar social.

Per facilitar-ho, des de l’Ajuntament s’impulsen polítiques de promoció econòmica que donin resposta a les necessitats de la ciutadania a través d’innovadores estratègies locals per esdevenir més competitius en un món molt globalitzat i s’ofereixen programes i serveis que enforteixin els vincles industrials tradicionals, però que també promouen els nous sectors emergents.

Avui, més que mai, ens hem de concentrar en generar llocs de treball i evitar la pèrdua de capital econòmic i de coneixement especialitzat. Per això, conjuntament amb la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona, es fa una aposta decidida per impulsar el servei de Reempresa, amb la voluntat de promoure l’assignació i transferència d’empreses de forma eficient, sense malbaratar ni recursos, ni eficiència, ni experiència professional.

Aquest servei és una aposta que fem per fomentar l’emprenedoria, reactivant empreses, vista la seva capacitat de salvaguardar el patrimoni empresarial, de reduir el tancament empresarial, d’oferir una garantia de continuïtat a la producció i de concentrar els recursos en el creixement positiu.

Espero que aquesta guia sigui d'utilitat i us animo a ajudar per seguir construint, tots plegats, una societat millor.Actualment, l’Ajuntament de Barberà del Vallès dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Barberà del Vallès i Badia del Vallès.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció