Ajuntament de Caldes de Montbui


Isidre Pineda Moncusí

Alcalde

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ofereix diferents serveis dirigits a les persones amb una idea de negoci o que es plantegen l’autoocupació i a empreses i empresaris que busquen informació i serveis per consolidar-se i créixer. També posa a disposició de la ciutadania espais i eines de suport per a  la consolidació de la seva empresa així com informació i assessorament per millorar la competitivitat i el creixement de la mateixa.

Dins del marc de les actuacions de suport a la dinamització i consolidació del teixit empresarial, l’Ajuntament de Caldes de Montbui s’ha sumat a  Reempresa, una eina que permetrà conèixer i aplicar el nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial. Reempresa és un servei d’acompanyament i de suport especialitzat que té com a objectiu facilitar el procés de cessió d’una empresa en funcionament i viable a un nou emprenedor-empresari que vulgui continuar amb l’activitat. Aquest projecte és clau per generar creixement econòmic, evitar la desaparició de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a Caldes de Montbui.

Des de La Piqueta - Centre de Desenvolupament Econòmic de Caldes de Montbui, us oferirem la informació i l'assessorament necessari perquè els vostres projectes de reempresa puguin tenir continuïtat i siguin un èxit.Actualment, l’Ajuntament de Caldes de Montbui dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Caldes de Montbui, Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i Santa Eulàlia de Ronçana

Consulta les dades del Punt d'Atenció