Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Carlos Cordon

Carles Cordón

Alcalde

Donar suport a la creació de llocs de treball i a la dinamització del teixit productiu local és una de les grans prioritats de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per tal de fer costat als ciutadans, emprenedors/es i empreses, en aquests moments d'especial dificultat econòmica.

A Cerdanyola del Vallès vàrem ser pioners a la comarca en tramitar autònoms i societats limitades telemàticament i en l'emissió de certificats digitals per a les empreses. Convé destacar la plataforma de cooperació Cerdanyola Oberta, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), per la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

La nostra incorporació al Programa Reempresa impulsat per la Cecot juntament amb la Diputació de Barcelona i que té per objecte posar en contacte empresaris i empresàries que volen cedir la propietat de les seves empreses a persones emprenedores, s'emmarca dins la prioritat de seguir treballant per crear ocupació a través del suport a l'emprenedoria i al teixit empresarial, evitant la desaparició d'empreses, la destrucció de llocs de treball i donant oportunitats a aquelles persones emprenedores que volen aportar el seu esforç i capital per crear riquesa al territori i generar nous llocs de treball.

Per diverses raons, un negoci es pot veure abocat al tancament i no necessàriament perquè no compleixi les expectatives previstes. Una jubilació, un canvi d'interessos professionals o altres arguments que no tenen res a veure amb la rendibilitat d'una empresa poden precipitar aquest tancament i provocar la destrucció de llocs de treball i dilapidar els esforços invertits en la seva creació.

Donar una segona oportunitat a una empresa, posant-la en contacte amb nous propietaris, aconsegueix proporcionar un vigor redoblat als seus actius. D'altra banda, es facilita als emprenedors interessats a reprendre aquesta activitat la tramitació necessària, i es fan més breus els passos que cal donar al no començar des de zero.Actualment, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció