Ajuntament de Figueres

Ajuntament de Figueres

Jesús Quiroga Martínez

Jesús Quiroga Martínez

Segon tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Empresa i Ocupació i Formació i Indústria

Benvolguts:

La creació, consolidació i creixement de les empreses és un dels objectius bàsics de l’Ajuntament de Figueres. A través de l’Àrea de Promoció Econòmica es desplega un ampli ventall de serveis adreçats a les persones emprenedores i als empresaris: assessorament personalitzat i especialitzat per a la creació d’empreses; formació empresarial, programa de creixement i innovació empresarial, metodologia e+d+r i programes de creació d’empreses innovadores en sectors emergents entre d’altres.

Des de Figueres, des de l’Empordà, treballem per a un desenvolupament sostenible i harmònic del territori tot impulsant aquells sectors econòmics innovadors i amb valor afegit que puguin generar riquesa i llocs de treball de major qualitat.

Ara hem decidit sumar-nos al Centre de Reempresa de Catalunya amb la Diputació de Girona, la Cecot i la Fundació CP’AC. A través d’aquest projecte, volem que els negocis del nostre territori no es vegin forçats a tancar per manca de continuïtat a través de nous emprenedors amb esperit i ganes de fer-los créixer. I també volem facilitar que els emprenedors que estan buscant un projecte empresarial puguin centrar els seus esforços en la fase del negoci amb potencial d’innovació i creixement, evitant les complicacions de la fase d’arrencada d’una empresa.

consultalesdades2