Ajuntament de Girona


Glòria Plana i Yanes

Tinenta d'Alcalde - Regidora d'Ocupació, Empresa i Comerç

Benvolguts i benvolgudes:

La primera de les 10 prioritats de l’actual mandat és el foment de l’ocupació i l’activitat econòmica, de les polítiques contra l’atur i del combat contra els efectes de la crisi. Per tal de donar compliment a aquesta prioritat, l’equip de govern doblarà els esforços per acompanyar de forma ràpida i eficaç els autònoms i microempreses i, alhora, simplificar els tràmits amb l’Administració.

L’Ajuntament de Girona dóna suport i desplega un conjunt de polítiques orientades a facilitar la creació i manteniment d’empreses per la seva capacitats de generar activitat, llocs de treball, consum, inversió i modernització de l’economia. Amb la incorporació de l’ajuntament al projecte la Reempresa ampliem el ventall de recursos i serveis a disposició d’aquelles persones capaces de tirar endavant iniciatives.

El nostre territori ha de ser terra de conreu pel naixement de noves activitats però també de relleu d’activitats ja existents per donar continuïtat al seu llegat i no perdre l’oportunitat de mantenir i crear nova riquesa i ocupació.

consultalesdades2