Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

 Núria Marín i Martínez

Núria Marín i Martínez

Alcaldessa

La Reempresa, un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, al qual l’Ajuntament de L’Hospitalet s’adhereix com una proposta molt important per a la continuïtat del teixit empresarial de la ciutat i una oportunitat per a l’emprenedoria i l’ocupació a la nostra ciutat.

L’Hospitalet està fent una aposta decidida i ferma pel desenvolupament econòmic i empresarial, amb polítiques i accions destinades a millorar l’ocupabilitat, enfortint sectors on som un referent; consolidant el gruix industrial i empresarial existent; buscant noves potencialitats de sectors emergents; donant suport a la innovació empresarial, i formant nous perfils de professionals cap a àrees emergents i les ciutats intel·ligents.

Amb la posada en marxa de L’H on. El futur per endavant, estem dissenyant les estratègies per avançar cap a la tercera gran transformació de L’Hospitalet mitjançant nous mecanismes, noves eines complementàries per facilitar el desenvolupament econòmic i social de la ciutat en els propers anys. Un procés participatiu que està servint també per iniciar un canvi de mentalitat entre els actors de la ciutat. S’obre així una nova etapa de col·laboració pública i privada en la qual la societat civil pren un major protagonisme i l’Ajuntament exerceix el lideratge.

El projecte de Reempresa reforça aquests objectius que ens hem marcat, fent de corretja de transmissió entre empresaris, empreses i persones emprenedores; permetent la continuïtat d’empreses consolidades, i oferint noves perspectives per a les persones que reemprenen el negoci i, alhora, un nou punt de vista que estimuli el creixement empresarial i redundi en el desenvolupament econòmic de L’Hospitalet.

Espero que aquesta guia els acompanyi en aquest procés cap a la salvaguarda del patrimoni empresarial de la ciutat i els encoratjo a participar en aquest nou projecte en què L’Hospitalet fa una aposta decidida.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció