Ajuntament de Reus

Ajuntament de Reus (Tecnoredessa)

Marc Arza

Marc Arza

Regidor de Promoció Econòmica Ajuntament de Reus

La creació, creixement i consolidació empresarial és un dels objectius estratègics de l’Ajuntament de Reus. Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i d’Innovació, Empresa i Ocupació posem a disposició dels emprenedors i de les petites i mitjanes empreses, tant de la ciutat com dels inversors, una sèrie d’eines i serveis per tal de fer més fàcil, accessible i ràpida la posada en marxa d’un negoci. També, si és el cas, la consolidació i expansió de les empreses ja existents que treballen a Reus i la seva àrea d’influència.

Tant des de Redessa com des de l’Ajuntament de Reus posem a disposició de les persones emprenedores assessorament personalitzat i especialitzat per a la creació d’empreses, jornades de formació i de networking actiu, asessorament en creixement, innovació i internacionalització empresarial, bonificacions fiscals per a negocis de nova creació, suport econòmic amb ajudes a l’activitat comercial i a la nova emprenedoria o espais a preu molt assequible i adaptats a les necessitats de cada empresa o activitat.

Però a banda del suport actiu a la nova creació empresarial, pensem que també és fonamental treballar amb l’empresa ja existent, la que durant els darrers anys ha arrelat i s’ha consolidat al territori i que també necessita d'un pla d’acció específic per tal de continuar creixent i generant ocupació. Amb aquesta finalitat, hem decidit sumar-nos al Centre de Reempresa de Catalunya, amb la finalitat d'engegar un seguit d’accions encaminades a posar en contacte als titulars d’una activitat empresarial que no volen continuar amb aquells emprenedors que prefereixen donar continuïtat a una activitat empresarial existent a crear-ne una de nova. Una opció que té avantatges com el fet de gaudir del know how ja existent o poder centrar els esforços en la innovació i el creixement, evitant les complicacions de la fase d’arrencada d’una empresa. 

Aquesta guía que teniu a les mans us servirà de referent en tot aquest procés, juntament amb tots els programes de formació, assessorament i assistència que ofereix el Reempresa.

Reus, ara també, ciutat reemprenedora.

consultalesdades2