Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


Lluïsa Moret Sabidó

Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

Des de l'Ajuntament apostem per fer de Sant Boi una ciutat emprenedora, capaç de crear un ecosistema que generi i faciliti el desenvolupament econòmic i la creació d'ocupació. En aquest sentit, és fonamental donar suport a les persones que volen desenvolupar la seva idea de negoci i iniciar una empresa.

Per aquest motiu, des del Departament de Promoció de l'Empresa i el Comerç, posem a l'abast de la ciutat el programa Reempresa, una eina innovadora i alternativa que vol fer més àgil i operatiu la compravenda d'empreses. Es tracta de posar en contacte empresaris que volen cedir la propietat del negoci, amb persones emprenedores que vulguin adquirir-la i donar continuïtat a l'activitat.

D'aquesta manera, gràcies a l’acord de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i amb la Cecot, donem una segona oportunitat a petites i mitjanes empreses que, d'una altra manera, potser desapareixerien, estalviant al nou propietari la tramitació que representa la constitució d'una nova empresa.

Reempresa complementa la nostra oferta de serveis i recursos d'informació i assessorament per a la creació i consolidació d'empreses, tot protegint i potenciant el nostre patrimoni empresarial.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció