Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


Lluïsa Moret Sabidó

Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

Sant Boi se suma a Reempresa

Una de les prioritats del present mandat és treballar per al desenvolupament econòmic i la creació d'ocupació. En aquest sentit, és fonamental donar suport a les persones que inicien el procés de creació d'una empresa.

Per aquest motiu ens hem sumat a Reempresa, un projecte innovador i alternatiu que vol fer més àgil i operatiu el treball de les persones emprenedores. Es tracta de posar en contacte empresaris que volen cedir la propietat del negoci i persones emprenedores perquè puguin seguir endavant amb l'activitat. D'aquesta manera donem una segona oportunitat a petites i mitjanes empreses que, d'una altra manera, potser desapareixerien i estalviem al nou propietari la tramitació que representa la constitució d'una nova empresa.

Des de l'Ajuntament apostem per fer de Sant Boi una ciutat emprenedora, capaç de generar les condicions i crear un ecosistema que faciliti l'esperit emprenedor en tot allò que es proposa.

Per això, la iniciativa Reempresa s'afegeix a la nostra aposta, tot permetent-nos protegir el nostre patrimoni empresarial i, al mateix temps, consolidar noves iniciatives empresarials.

consultalesdades2