Ajuntament de Sant Celoni

Ajuntament de Sant Celoni

Eduard Vallhonesta

Eduard Vallhonesta

Alcalde

L’Ajuntament de Sant Celoni juntament amb l'entitat empresarial Cecot i la Diputació de Barcelona promovem la transmissió d’empreses per mitjà del servei Reempresa i apostem, així, per la continuïtat de negocis econòmicament viables i pel manteniment i creació de llocs de treball al Baix Montseny.
L’acord en el marc del projecte Reempresa és fruit de la col·laboració publico-privada que estem impulsant en els darrers anys, entès com factor clau per al desenvolupament econòmic del nostre territori i la generació de nous llocs de treball.

El Punt d’atenció de Reempresa Sant Celoni ubicat a l'ajuntament de Sant Celoni, ens permet assessorar empresaris i empresàries que cedeixen el seu negoci i persones emprenedores que li donin continuïtat. Això és, posant en contacte persones que volen emprendre un projecte empresarial o negoci sense partir de zero amb empresaris i empresàries que volen cedir la seva empresa o negoci, facilitant d’aquesta manera el relleu a l’empresa ja existent per rellançar-lo, consolidar-lo i fer-lo créixer, evitant-ne el seu tancament.

Us convido a participar en aquest projecte, on us oferirem assessorament en tot el procés de reemprendre. Apostem plegats per la continuïtat de les activitats empresarials ja existents, reforcem la seva competitivitat i evitem, d’aquesta manera, la pèrdua del capital emprenedor i d’ocupació, evitem el tancament de negocis al Baix Montseny.Des l’Ajuntament de Sant Celoni es dona servei a les persones cedents i reemprenedores dels municipis de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Campins, Gualba, Fogars de Monclús, Montseny, Vallgorguina i Llinars del Vallès. 

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció