Ajuntament de Terrassa


Jordi Ballart

Alcalde de Terrassa

El teixit empresarial de Terrassa ha de seguir sent la garantia de l’empenta econòmica de la ciutat. Des de l’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, donem suport al Programa Reempresa des dels seus inicis, perquè estem convençuts que potencia l’economia local al generar oportunitats de negoci i contribuir a mantenir i crear llocs de treball. Aquest és, precisament, un dels eixos del nostre programa de govern: contribuir a crear riquesa, oportunitats i feina de qualitat per afavorir el progrés de les persones i fer de Terrassa una ciutat pròspera i socialment justa.

Per construir la ciutat que volem i no deixar ningú enrere ens cal un renovat impuls a l’economia terrassenca. Volem ajudar a crear ocupació de qualitat i estable i oferir oportunitats d’inversió i de creixement per a les empreses, potenciar el comerç i convertir la sostenibilitat en un requisit imprescindible i en una oportunitat econòmica.

El programa Reempresa és un exemple de com es pot salvaguardar el teixit empresarial del nostre país i lluitar contra l’atur. El programa contribueix a garantir la continuïtat d’empreses, de llocs de treball. En definitiva, de l’activitat econòmica, permetent a moltes i molts reemprenedors sortir de l’atur o trobar una sortida professional en edats de més risc. Es dona visibilitat al mercat de la cessió d’activitats econòmiques amb garanties, i s’estableix un punt de trobada òptim entre l’oferta i la demanda. Des de l‘Oficina d’Atenció a l‘Empresa de l’Ajuntament de Terrassa serem al vostre costat per donar-vos el suport i assessorament necessari perquè Reempresa segueixi sent un projecte de foment de l’ocupació i l’emprenedoria.

Jordi Ballart i PastorActualment, l’Ajuntament de Terrassa a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Vacarisses, Viladecavalls i Ullastrell.

Consulta les dades del Punt d'Atenció