Ajuntament de Vic

Ajuntament de Vic- Creacció, Agència d’emprenedoria, innovació i coneixement

Anna Erra

Anna Erra

Alcaldessa

Catalunya és i ha estat sempre un país amb un teixit empresarial important, capaç de superar les diferents etapes adverses i difícils que hi ha hagut al llarg de la història. Per això, estic convençuda que ara, tot i la crisi actual, no serà una excepció i la societat empresarial catalana, junt amb el suport de les administracions, tindrà el valor de continuar caminant endavant amb valentia, esforç i compromís.
 
Com a alcaldessa de Vic, és un honor  poder proporcionar als empresaris de la ciutat de Vic la Guia Reempresa, un instrument que facilita tota mena de mecanismes de suport als impulsors d’organitzacions, i així poder millorar la competitivitat del nostre país. Ara mateix és del tot imprescindible activar i potenciar polítiques d’incentivació econòmica, i amb l’edició d’aquesta guia es contribueix a aquest objectiu.

Finalment, no voldria acabar aquest escrit sense agrair a la Diputació de Barcelona i a la Patronal Cecot que amb un conveni de col·laboració han fet possible aquest nova Guia de Reempresa.Actualment, l’Ajuntament de Vic dóna servei als cedents i reemprenedors de Vic, Malla, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau, Sant Sadurní d'Ososmort, Viladrau, Espinelves, Taradell, Sant Julià de Vilatorta, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Gurb, Sant Bartomeu del Grau, Oristà, Olost, Sobremunt, Sant Boi de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Alpens, Lluçà, Perafita, Sant Martí d'Albars i Prats de Lluçanès.

consultalesdades2