Ajuntament de Viladecans

Ajuntament de Viladecans

Carles Ruiz

Carles Ruiz

Alcalde

A Viladecans comptem amb emprenedors i emprenedores que treballen amb molta empenta, creativitat i estratègia innovadora. És per això que apostem per continuar oferint tant serveis d'informació i assessorament com recursos perquè puguin desenvolupar el seu projecte empresarial.

Amb aquesta intenció posem a l’abast de les persones emprenedores de Viladecans la Guia per a la Reempresa, un nou model que té com objectiu generar noves oportunitats d’emprenedoria i creixement empresarial, i que encetem gràcies a l’acord de col·laboració que hem signat amb la Diputació de Barcelona i amb la Cecot.

Aquest programa, gestionat pel Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, és un recurs més que tindrem a la ciutat, i que servirà per posar en contacte els empresaris i empresàries que decideixen cedir la propietat de les seves empreses a persones emprenedores que volen donar-les continuïtat.

Agraeixo, com a representant de la meva ciutat i dels meus ciutadans, la possibilitat que les institucions promotores ens brinden per desenvolupar aquest projecte i esdevenir motor de la iniciativa privada a Viladecans. Aquesta és una de les tasques a les quals les administracions públiques ens hem d’abocar per promoure l’equilibri econòmic, el manteniment i creació de llocs de treball i, com a conseqüència, la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.Actualment, l’Ajuntament de Viladecans dóna servei als cedents i reemprenedors de Viladecans, Sant Climent de Llobregat, Gavà i Begues.

consultalesdades2