Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Francesc Colomé i Tenas

Francesc Colomé i Tenas

Alcalde

El sector empresarial és un dels punts forts del nostre municipi. Conscients de la rellevància de l’empresa i de l’ocupació, des de l’Ajuntament de les Franqueses volem seguir vetllant per aquest sector, de manera que no només ens esforcem per promocionar l’emprenedoria i la creació de noves empreses, sinó també per mantenir i fer créixer les que tenen activitat.

És per això que unim forces amb la patronal catalana Cecot i la Diputació de Barcelona per tirar endavant el projecte Reempresa. L’objectiu és garantir la continuïtat de les empreses del nostre territori i dinamitzar un únic mercat de compra-venda d’empreses. Si podem evitar el tancament d’empreses, ja sigui un tancament originat per la dinàmica del propi sector o per aquesta època que insistim a reactivar econòmicament, aconseguirem reforçar el nostre teixit empresarial.

Ara, amb Reempresa rebreu assessorament i formació per a l’elaboració d’un Pla de Reempresa o de cessió. Tant els cedents d’empresa com els reemprenedors teniu a l’abast el Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya de l’Ajuntament gràcies a l’impuls de Dinamització Econòmica, una de les àrees del nostre Ajuntament.

L’àrea de Dinamització Econòmica dóna suport a l’emprenedoria des de 1999 i des de llavors que els seus resultats s’han incrementat positivament fins a crear, el 2002, el Viver d’Empreses. De fet, en els darrers 10 anys, a l’Ajuntament de les Franqueses hem atès 1.650 emprenedors amb una idea de negoci. La inclusió d’aquest projecte és, doncs, un nou pas per a la nostra economia i el sector empresarial per al qual sempre hem treballat.

Us convido a participar d’aquest projecte, que és clau per generar creixement econòmic, evitar la desaparició de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a les Franqueses.



Actualment, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de les Franqueses del Vallès, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, Figaró-Montmany, Tagamanent, Aiguafreda i Canovelles.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció