Ajuntament del Masnou


Jaume Oliveras

Alcalde del Masnou

Des de començament del mes de juliol del 2014, el Centre d’Empreses Casa del Marquès és el punt Reempresa del Baix Maresme. Ja fa temps que el Masnou aposta per aquest equipament com a motor d’activitat empresarial i de l’emprenedoria. Per això ha comptat amb el suport de diversos governs municipals i l’entusiasme de la pràctica majoria dels regidors i regidores dels consistoris que han participat en la seva creació i consolidació.

Ens trobem en aquesta fase decisiva, la de la consolidació. I perquè això sigui possible, és un factor determinant oferir serveis com el de Reempresa. Donem suport a les persones que dia a dia treballen dur per mantenir la seva empresa, així com a d’altres que opten per l’autocupació i s’atreveixen a assumir l’aventura que suposa crear una empresa. Però aquestes iniciatives cal veure-les dintre d’un context i d’un engranatge: arriba un moment en què les empreses ja no depenen només de la persona o les persones que les van posar en funcionament. Les empreses sovint adquireixen la seva trajectòria pròpia, per això és fonamental donar les eines que facin possible el relleu entre aquells que volen o es veuen obligats a deixar el timó i d’altres disposats a assumir la responsabilitat, l’oportunitat i la il·lusió de continuar amb una empresa ja existent.

Per tot plegat, des de l’Ajuntament estem orgullosos de poder col·laborar amb la Diputació de Barcelona, i al seu torn amb la CECOT, per poder oferir aquest servei, no només al municipi, sinó a tot el Baix Maresme. Un servei que completa l’oferta de la Casa del Marquès i que ajuda que, entre tots i totes, continuem creixent.Actualment, l’Ajuntament del Masnou dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores del Masnou, Montgat, Tiana, Alella i Teià

Consulta les dades del Punt d'Atenció