Col·legi d'Economistes de Catalunya

Col·legi d'Economistes de Catalunya

 Joan B. Casas Onteniente

Oriol Amat

Degà

Una aposta per consolidar el teixit professional i empresarial a Catalunya.

El Col·legi d’Economistes de Catalunya que agrupa actualment 8.000 col·legiats està present a través d’aquests en gairebé tots els sectors econòmics de la societat. Estem àmpliament representats en l’àmbit de la docència, exercim càrrecs dins l’Administració Pública, i sobretot, dirigim empreses i també exercim com a economistes/assessors d’empreses en gairebé totes les seves especialitats (auditoria de comptes, assessoria fiscal, consultoria, concursal, etc.)

Centrant-nos en aquest últim perfil, els economistes/assessors d’empreses poden ajudar a reemprendre negocis empresarials i també els seus propis despatxos professionals oferint-los a altres reemprenedors.

Amb l’objectiu de sumar i assolir noves sortides professionals, el Col·legi d’Economistes de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la CECOT per tal d’impulsar un nou model d’emprenedoria a través del Centre de Reempresa de Catalunya creat per la CECOT, que té com a finalitat que nous emprenedors agafin el testimoni en la gestió d’empreses ja existents, i així donar continuïtat a l’activitat professional/empresarial, salvaguardant el patrimoni empresarial individual i col·lectiu.

En resum, a través d’aquesta plataforma un col·legiat pot des de vendre la seva cartera de clients, fins a accedir a nous projectes per a reactivar el seu negoci. I tot això, comptant amb un assessorament gratuït per a aquesta finalitat.

Pregunta i t’informarem.


Contacte: Sr. Ramon Salvador Monfort | Director de Serveis

Telèfon: 93 416 16 04