Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona


Joan Company i Agustí

President del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Girona

El Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona compta amb prop de 700 col·legiats i associats dedicats al sector immobiliari. Des de la seva fundació, el juny de 1951, el Col·legi treballa per oferir formació continuada i un gran nombre de serveis als seus col·legiats i col·legiades.

Així doncs, el Col·legi amb l’objectiu compartit amb la Cecot de fomentar el creixement econòmic al territori, se suma al projecte de Reempresa que facilitarà que els col·legiats i col·legiades puguin derivar a persones i empreses per rebre els seus  serveis, per tal de fer efectiva la transmissió de l’empresa i evitar que locals comercials del territori baixin la persiana.

Des del col.legi volem contribuir a fer més fort el teixit empresarial de les comarques gironines i apostar clarament per aquest nou model d’emprenedoria que sobretot implica menys riscos i costos inferiors als de nova creació d’empreses. 

Gràcies a iniciatives com  la de Reempresa impulsada per la Cecot i el servei d’Autoocupació de la Generalitat de Catalunya en la que es requereix una clara col·laboració interinstitucional, es genera riquesa, innovació i ocupació donant continuïtat a empreses que arriben a la seva fi sigui per les circumstàncies que siguin.  

Si tens una agència immobiliària que li cal reemprendre, truca’ns! 

Si ets una persona que vol donar continuïtat a una agència immobiliària (exercint la mateixa activitat o una altra), truca’ns! 


Contacte: www.apigirona.com

Telèfon: 972 20 36 17