Consell Comarcal Selva

Consell Comarcal Selva

Salvador Balliu i Torroella

Salvador Balliu i Torroella

President

Com a president del Consell Comarcal de la Selva, és una satisfacció poder entrar a formar part del Centre Reempresa de Catalunya, una iniciativa pionera a les comarques gironines, en què col·laboren la Diputació de Girona, la patronal Cecot i la Fundació CP’AC.

La nostra comarca ha estat sempre un territori emprenedor, ja que els selvatans i selvatanes han sabut aprofitar les diferents oportunitats de negoci que ha generat el nostre territori per vertebrar tota una xarxa de micro i petites empreses que conformen, majoritàriament, el teixit empresarial d’avui en dia a la comarca.

Per això, un programa com Reempresa, que permet cedir l’èxit de petits negocis a persones emprenedores que els volen adquirir, és una iniciativa que de ben segur ajudarà a mantenir vius negocis viables a la Selva i, per tant, a mantenir els llocs de treball que generen.

Des de la nostra entitat fa temps que treballem per impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació a la comarca, de manera que Reempresa representa una bona oportunitat a l’hora d’oferir un marc de col·laboració entre cedents i reemprenedors, a través d’un mercat de compra i venda de petits negocis i una metodologia de treball molt concreta i objectiva.

Reempresa, doncs, ha de ser una eina important per impulsar la dinamització del mercat laboral i empresarial de la Selva, en uns moments com els actuals, en què la col·laboració entre el sector públic i privat ha d’esdevenir clau a l’hora de treballar, conjuntament, en la reactivació econòmica del nostre país.

consultalesdades2