Coòpolis


Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona és un dispositiu de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària a la ciutat de Barcelona.

En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, s’orienta prioritàriament a la creació de noves cooperatives així com a la generació de llocs de treball en cooperatives existents.

Situat al complex veïnal de Can Batlló, Coòpolis promou un ecosistema d’activitat socioeconòmica i formativa, de generació d’ocupació i d’impacte social. Un laboratori per la intercooperació i l’enfortiment econòmic local. Una eina per construir ciutats cooperatives: els nous territoris de la cooperació econòmica, social i solidària.

Des de Coòpolis oferim accions que facilitaran el procés de relleu d’un negoci en mans d’un projecte cooperatiu que en garanteixi la seva continuïtat.

Les cooperatives han demostrat ser una forma empresarial amb una elevada capacitat de resiliència en temps de crisi, independentment del seu sector d’activitat. Les cooperatives són empreses que posen les persones al centre de la seva activitat. La possibilitat de donar continuïtat al negoci a través d’aquesta fórmula garanteix donar continuïtat al negoci i preservar el teixit comercial i veïnal als barris.


Contacte: Tatiana Bonastre

Telèfon: 93 432 00 63